Viewsonix vx2458c(2350tl) diğeri asus vg248qe(1900) bu biraz eski ama ikisi arasinda kaldim 2side 2.el temizler ama elden alcam ztn pazarlığa gircem biraz kurtarırım sizce hangisini almalıyım ne gibi farkları var?
Ne kadar süre kullanılmış monitörler ?Viewsonix vx2458c(2350tl) diğeri asus vg248qe(1900) bu biraz eski ama ikisi arasinda kaldim 2side 2.el temizler ama elden alcam ztn pazarlığa gircem biraz kurtarırım sizce hangisini almalıyım ne gibi farkları var?
Ne kadar süre kullanılmış monitörler ?
Asus2020 başı faturalı
Asus tn panel oldugundan seni tatmin etmez. Benim düşüncem kenara 2000 TL koyup 300-400 daha biriktirip indirimli 0 kovalaman. İps alman cok daha iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.pttavm.com/viewsonic-23...gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc ü
Zaten 2700'e 0 satan bir yer gözüküyor.
Az kullanılmış ise 2000 civarına bağlayabilirsen alınabilir sanırım.Curved panel nasıl, 2700 cok fazla asus eski bi model baya, bu viewsonic içinde pazarlık yapsam 2000e alınmaz mı
Garantisi yokmus alinmaz benc riskliAz kullanılmış ise 2000 civarına bağlayabilirsen alınabilir sanırım.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Bu göründüğü fiyata satıldı. Mağazaya ulaşabiliyorsan stok var ise gidip elden alabilirsin.
2000tl olmaz bence daha pahalıdır stok bitmiştir fiyat kalmıştırAz kullanılmış ise 2000 civarına bağlayabilirsen alınabilir sanırım.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Bu göründüğü fiyata satıldı. Mağazaya ulaşabiliyorsan stok var ise gidip elden alabilirsin.
Diyorum ki zaten görüldüğü fiyata satıldı. Mağazayı ara ellerinde stok var ise gidip al.Garantisi yokmus alinmaz benc riskli
2000tl olmaz bence daha pahalıdır stok bitmiştir fiyat kalmıştır
Bu tarz markaların 24 inç monitörleri hadi uygunsa bir nebze düşünülebilir. 27 inç için paneli kalitesizse pixelleri gözle sayabilirsin.Gamepower 27 inc 144 hz 1ms var 2500e 28 ocakta alınmış o nasıl 27 inc çok mu büyük
Genel testlerini yapıp öyle al. Ölü piksel vs.Viewsonix vx2458c(2350tl) diğeri asus vg248qe(1900) bu biraz eski ama ikisi arasinda kaldim 2side 2.el temizler ama elden alcam ztn pazarlığa gircem biraz kurtarırım sizce hangisini almalıyım ne gibi farkları var?
2500 TL verebileceksen neden 2.el bakıyorsun ?Gamepower 27 inc 144 hz 1ms var 2500e 28 ocakta alınmış o nasıl 27 inc çok mu büyük
Pazarliga girerim diye fiyatlargereksiz fazla 1500 olan monit 2400 olmus kisa bi süre içinde suanki fiyatlar o parayı haketmiyor bence2500 TL verebileceksen neden 2.el bakıyorsun ?