Neler Yeni

Viewsonic vx2428 ölü pixel ve iade

sucuk's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yakup can
5 gün önce ViewSonic VX 2428 model monitörünü İtopya üzerinden aldım. Görüntü kalitesi anlatıldığı gibi güzel. 4 gün güzel güzel oyun oynadım. Bugün ekranda bir tane ölü pixel mi veya sıkışmış pixel ne olduğunu çözemediğim bir tane yeşil nokta çıktı. Sorum şu İtopya'ya bu şekilde iade etsem alırlar mı veya ölü pixel çıktı deyip garantiye yollasam yaparlar mı? Böyle olaylar başından geçen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Ekler

• WhatsApp Image 2024-11-05 at 00.25.12.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-05 at 00.25.12.jpeg
    565.7 KB · Hit: 22

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
bu ölü pixel değil sıkışmış pixel ölü pixel siyah olur. Ürünün değişimini isteyebiliyorsan değişimini iste olayı garantiye falan taşırsan baya beklersin bide malum türkiyede yetkili servislerin orjinal panel kullandığından emin değilim. Ben olsam değişim oluyorsa değişim olmuyorsa kesin iade isterdim

sucuk's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yakup can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu ölü pixel değil sıkışmış pixel ölü pixel siyah olur. Ürünün değişimini isteyebiliyorsan değişimini iste olayı garantiye falan taşırsan baya beklersin bide malum türkiyede yetkili servislerin orjinal panel kullandığından emin değilim. Ben olsam değişim oluyorsa değişim olmuyorsa kesin iade isterdim
şimdi pixel sorunu satıcı firmaya duyurursam kesin 3 5 ölü pixel olmadan değişim veya iade alamayız diye bişey diyeceklerini biliyorum thh nen filan uğraştıracaklar bu şekil sevmedim diye iade etsem acaba geri gönderirlermi?

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
şimdi pixel sorunu satıcı firmaya duyurursam kesin 3 5 ölü pixel olmadan değişim veya iade alamayız diye bişey diyeceklerini biliyorum thh nen filan uğraştıracaklar bu şekil sevmedim diye iade etsem acaba geri gönderirlermi?
dostum koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade hakkın var seve seve iade edicekler onu. beğenmedim ve ölü pixel var diye geri gönder hakkını savun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,414
Üyeler
164,007
Son üye
turcoturcoglu
Top Bottom