Sen ghosting için bir örnek at bence SS alıp. Bencede gözle anlaşılmayacak kadar azdır ki oladarı da normalŞuana kadar incelediğimize göre monitör güzel.
Srgb ile renkler güzel gözüküyor.
Parlaklık 350 diye belirtilmiş ancak incelediğimize göre daha parlak gözüküyor.
Şuana kadar ışık sızması gibi bir şey ile karşılaşmadık. Ölü piksel de yok gözüküyor.
Ghosting sorunu için gelenler için şöyle söyleyeyim, ghosting yok denecek kadar az.
Bir inceleme rehberi hazırlamaya çalışıyoruz ama yine de isterseniz ghosting için bir ekran görüntüsü iletebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Sen ghosting için bir örnek at bence SS alıp. Bencede gözle anlaşılmayacak kadar azdır ki oladarı da normal
Gidip de Asus 9 milyar vermeye gerek varmı tartışılırAğır çekimde çekip ss almamıza rağmen. Bu kadarcık ghosting var. Yani neredeyse yok. Göze bile batmıyor açıkçası. Tabi yine de ben ona bile takıntılıyım diyen varsa monitöre en az 10k fiyat vermesi gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Hangi modelini diyorsunuz hocam?2.monitör olarak gayet ideal bence alınır
Gidip de Asus 9 milyar vermeye gerek varmı tartışılır
Vg27aqz de gidip bizzat inceledim dehşet bir renk berbwtligi ve ghosting var aynı hatta bide vg27aqz de hızlı geçişlerde sonra arkada beyaz iz kalıyor .2.monitör olarak gayet ideal bence alınır
Gidip de Asus 9 milyar vermeye gerek varmı tartışılır
Hangi modelini diyorsunuz hocam?
Hocam monitorunuzu fotoğraf olarak atma şansınız var miVg27aqz de gidip bizzat inceledim dehşet bir renk berbwtligi ve ghosting var aynı hatta bide vg27aqz de hızlı geçişlerde sonra arkada beyaz iz kalıyor .
Hocam onun ghostingi için inceleme de kullanmak üzere farklı bir kaynaktan görsel var. Atayım da sizde görüp viewsonic in ne kadar daha iyi olduğunu görün.![]()
Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.109,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VA panellere göre güzel. Ama bu monitörü GTID incelemişti böyle bir resim var.Ağır çekimde çekip ss almamıza rağmen. Bu kadarcık ghosting var. Yani neredeyse yok. Göze bile batmıyor açıkçası. Tabi yine de ben ona bile takıntılıyım diyen varsa monitöre en az 10k fiyat vermesi gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam o adamı ben anlayamıyorum. Mesela asus monitör 2k monitör bile değil fhd monitör, ama karşılaştırma da bulunuyor. Ghosting konusu için de bizim attığımıza da bakabilirsiniz hocam. Sanki bizim attığımızda daha az ghosting var gibi.VA panellere göre güzel. Ama bu monitörü GTID incelemişti böyle bir resim var.
IPS için biraz yavaş bir paneli var gibi.
Alıntıyı görüntüle
Çok özür dileyerek soruyorum ghosting ne abi yaHocam o adamı ben anlayamıyorum. Mesela asus monitör 2k monitör bile değil fhd monitör, ama karşılaştırma da bulunuyor. Ghosting konusu için de bizim attığımıza da bakabilirsiniz hocam. Sanki bizim attığımızda daha az ghosting var gibi.