Neler Yeni

ViewSonic VX2780-2K alınır mı

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,900
İsim
Hacı
Ağır çekimde çekip ss almamıza rağmen. Bu kadarcık ghosting var. Yani neredeyse yok. Göze bile batmıyor açıkçası. Tabi yine de ben ona bile takıntılıyım diyen varsa monitöre en az 10k fiyat vermesi gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle
Çok başarılı şayet böyleyse.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Çok gölge olunca oyunlar da ne gibi fark oluyor ki
Genelde fps oyuncularını ilgilendiren bir durum. Eğer çok çok fazla ghosting varsa, adamı vuracağına gölgesine vuruyorsun. Böylece ıskalamış oluyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok başarılı şayet böyleyse.
Hele bir de fiyatına göre bizde çok şaşırdık. Biraz daha kötü bir şey gelir diye tahmin ediyorduk. Değerleri görünce piyangoyu vurduk dedik. :ROFLMAO:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,900
İsim
Hacı
Genelde fps oyuncularını ilgilendiren bir durum. Eğer çok çok fazla ghosting varsa, adamı vuracağına gölgesine vuruyorsun. Böylece ıskalamış oluyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hele bir de fiyatına göre bizde çok şaşırdık. Biraz daha kötü bir şey gelir diye tahmin ediyorduk. Değerleri görünce piyangoyu vurduk dedik. :ROFLMAO:
Ben önerdim bu monitörü :D daha alınmaz diyordu bi kaç eleman :D
Asus larda daha fazla gosting, arkadaşta var 2k tuf köpek gibi gosting var.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,900
İsim
Hacı

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
İyi mi yani bu değerler?
Hocam asus vg27aq ekranları için örnek ghostingi sonraki mesajlarda attım. Ona da, fiyatıyla beraber bakabilirsiniz. Aşağıya doğru diğer mesajları da okursanız kararınızı daha doğru verirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
S
Fiyatına göre iyi. Alacaksanız alabilirsiniz.
Hocam asus vg27aq ekranları için örnek ghostingi sonraki mesajlarda attım. Ona da, fiyatıyla beraber bakabilirsiniz. Aşağıya doğru diğer mesajları da okursanız kararınızı daha doğru verirsiniz.
Hocam ben sorun yaşamayacağım bir monitör istiyorum, bütçem de kısıtlı. Bunu almazsam 24g2sp alacağım. Asus'a göre değil de ortalama IPS monitörlere göre değerleri iyi mi? Asus'un o modelinin kötü olduğunu biliyorum.

Berke8687

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke
Fiyat farkı çok yüksek bu monitörü alacağım

Senerr

80+ Bronze
Hocam o adamı ben anlayamıyorum. Mesela asus monitör 2k monitör bile değil fhd monitör, ama karşılaştırma da bulunuyor. Ghosting konusu için de bizim attığımıza da bakabilirsiniz hocam. Sanki bizim attığımızda daha az ghosting var gibi.
Ghosting testinizin doğru olabilmesi için zaten şu sitede ki adımlara uymanız lazım o anlayamadığın adam bunları biliyor belli ki.
Sizin ufo testiniz tam doğru bile sayılmaz. Ondan attım fotoğrafı yani attığım fotoğrafı referans alabilirsiniz.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Hocam ben sorun yaşamayacağım bir monitör istiyorum, bütçem de kısıtlı. Bunu almazsam 24g2sp alacağım. Asus'a göre değil de ortalama IPS monitörlere göre değerleri iyi mi? Asus'un o modelinin kötü olduğunu biliyorum.
Bütçeniz 10-12k altıysa çok iyi hocam. Bütçeniz 10-12 dan üstüyse daha iyi modellere bakabilirsiniz.

Top Bottom