qnyb
80+ Bronze
- Katılım
- 12 Ağustos 2023
- Mesajlar
- 1,579
- Reaksiyon skoru
- 909
Hızla giden ufonun arkasında bıraktığı hafif bir gölge var ya. Heh işte ona ghosting deniyor.Çok özür dileyerek soruyorum ghosting ne abi ya
Hızla giden ufonun arkasında bıraktığı hafif bir gölge var ya. Heh işte ona ghosting deniyor.Çok özür dileyerek soruyorum ghosting ne abi ya
Çok gölge olunca oyunlar da ne gibi fark oluyor kiHızla giden ufonun arkasında bıraktığı hafif bir gölge var ya. Heh işte ona ghosting deniyor.
Çok başarılı şayet böyleyse.Ağır çekimde çekip ss almamıza rağmen. Bu kadarcık ghosting var. Yani neredeyse yok. Göze bile batmıyor açıkçası. Tabi yine de ben ona bile takıntılıyım diyen varsa monitöre en az 10k fiyat vermesi gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Abi Asusa gerek yok film falan izleyecez abartıya gerek yok bunu alır geçerim akşamaÇok gölge olunca oyunlar da ne gibi fark oluyor ki
Genelde fps oyuncularını ilgilendiren bir durum. Eğer çok çok fazla ghosting varsa, adamı vuracağına gölgesine vuruyorsun. Böylece ıskalamış oluyorsun.Çok gölge olunca oyunlar da ne gibi fark oluyor ki
Hele bir de fiyatına göre bizde çok şaşırdık. Biraz daha kötü bir şey gelir diye tahmin ediyorduk. Değerleri görünce piyangoyu vurduk dedik.Çok başarılı şayet böyleyse.
Ben önerdim bu monitörüGenelde fps oyuncularını ilgilendiren bir durum. Eğer çok çok fazla ghosting varsa, adamı vuracağına gölgesine vuruyorsun. Böylece ıskalamış oluyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hele bir de fiyatına göre bizde çok şaşırdık. Biraz daha kötü bir şey gelir diye tahmin ediyorduk. Değerleri görünce piyangoyu vurduk dedik.![]()
İyi mi yani bu değerler?Ağır çekimde çekip ss almamıza rağmen. Bu kadarcık ghosting var. Yani neredeyse yok. Göze bile batmıyor açıkçası. Tabi yine de ben ona bile takıntılıyım diyen varsa monitöre en az 10k fiyat vermesi gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Fiyatına göre iyi. Alacaksanız alabilirsiniz.İyi mi yani bu değerler?
Hocam asus vg27aq ekranları için örnek ghostingi sonraki mesajlarda attım. Ona da, fiyatıyla beraber bakabilirsiniz. Aşağıya doğru diğer mesajları da okursanız kararınızı daha doğru verirsiniz.İyi mi yani bu değerler?
Fiyatına göre iyi. Alacaksanız alabilirsiniz.
Hocam ben sorun yaşamayacağım bir monitör istiyorum, bütçem de kısıtlı. Bunu almazsam 24g2sp alacağım. Asus'a göre değil de ortalama IPS monitörlere göre değerleri iyi mi? Asus'un o modelinin kötü olduğunu biliyorum.Hocam asus vg27aq ekranları için örnek ghostingi sonraki mesajlarda attım. Ona da, fiyatıyla beraber bakabilirsiniz. Aşağıya doğru diğer mesajları da okursanız kararınızı daha doğru verirsiniz.
Fiyat farkı çok yüksek bu monitörü alacağımHocam asus vg27aq ekranları için örnek ghostingi sonraki mesajlarda attım. Ona da, fiyatıyla beraber bakabilirsiniz. Aşağıya doğru diğer mesajları da okursanız kararınızı daha doğru verirsiniz.
Ghosting testinizin doğru olabilmesi için zaten şu sitede ki adımlara uymanız lazım o anlayamadığın adam bunları biliyor belli ki.Hocam o adamı ben anlayamıyorum. Mesela asus monitör 2k monitör bile değil fhd monitör, ama karşılaştırma da bulunuyor. Ghosting konusu için de bizim attığımıza da bakabilirsiniz hocam. Sanki bizim attığımızda daha az ghosting var gibi.
Bütçeniz 10-12k altıysa çok iyi hocam. Bütçeniz 10-12 dan üstüyse daha iyi modellere bakabilirsiniz.Hocam ben sorun yaşamayacağım bir monitör istiyorum, bütçem de kısıtlı. Bunu almazsam 24g2sp alacağım. Asus'a göre değil de ortalama IPS monitörlere göre değerleri iyi mi? Asus'un o modelinin kötü olduğunu biliyorum.