Neler Yeni

Viewsonic XG2431 = 23.8", 240HZ, 0.5MS, IPS PANEL / 6.999₺

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Kullanmış olmak problem olmuyor iade veya değişimde değil mi? Ben de 2 gün önce amazondan aldım bugün ölü ya da sıkışmış bir piksel fark ettim...
LG olanı baya bir indirimde almıştım 2300 filandı 27inç 1ms 144hz monitör. İade etmek istemedim o yüzden de 3 hafta bekledim hatta kullandım belki zamanla geçer diye. Geçmedi ve iade ettim istemeye istemeye. 30gün koşulsuz iade vardı ama sonrakileri geldiği gibi gönderdim direk zaten. o yüzden sorun olmaz satıcı ve gönderen amazon ise
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmış olmak problem olmuyor iade veya değişimde değil mi? Ben de 2 gün önce amazondan aldım bugün ölü ya da sıkışmış bir piksel fark ettim... Bu arada monitör de ViewSonic...
Amazon da olmuyor. Kullanmadan zaten sorunu anlayamayız. Kutusuna vs ürüne ambalaja zarar vermediğiniz sürece sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok 3 tane kaldı amazonda bir kanal daha bu monitör ile ilgili video çekmiş :D ne olur ne olmaz stok biter diye aldım bakalım şimdi Amazon dan sorunsuz gelir umarım :)

Son düzenleme:

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör bugün geldi açtım test etim hemen yine siyahta 1 adet takılı pixel çıktı. Siyahta yeşil pixel ve ekran ortasına yakın. son 1.5 yıldır aldığım 4.farklı monitör hepsinde ölü pixel çıktı :) Artık coil whine gibi. Ölü pixel (takılı pixel) şans işi değil bence, ölü pixel gelmemesi şans işi oldu. Yarın iade edeceğim tekrar bunu da :/

Son düzenleme:

BlackFr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet
Monitör bugün geldi açtım test etim hemen yine siyahta 1 adet takılı pixel çıktı. Siyahta yeşil pixel ve ekran ortasına yakın. son 1.5 yıldır aldığım 4.farklı monitör hepsinde ölü pixel çıktı :) Artık coil whine gibi. Ölü pixel şans işi değil bence, ölü pixel gelmemesi şans işi oldu. Yarın iade edeceğim tekrar bunu da :/
Aynı sebepten iade olmuş bir ürünü gönderme olasılıkları kaç ki 🤔

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Aynı sebepten iade olmuş bir ürünü gönderme olasılıkları kaç ki 🤔
Yok ürün iade değildi zaten sıfırdı. Aldığım ürünlerin hepsi sıfır geldi ben de açarken düzenli açıyorum poşetleri vs yırtmadan kutuya zarar vermeden. HDmi kablosu vs varsa paketini bile açmıyorum kendi kablolarımdan deniyorum. Biliyorum çünkü sorunlu çıkıyor iade edilecek ve hep sorunlu çıkıyor. Çoğu insan bence ölü pixel ile takılı pixel'i karıştırıyorum. Benim monitörlerin hiçbirinde ölü pixel çıkmadı hepsi stuck pixel denen takılı pixel oluyor ve genelde siyahta belli olan yeşil sadece. Takılı pixel düzeltme programı da deniyorum o bölgeye alınca 10 15 dakika yine de çözülmezse iade ediyorum. Eminim çoğu monitörde takılı pixel vardır ama farketmiyor insanlar. Sadece belli renklerde gözüküyor çünkü. Ben takıntılı adamım gidip 7bin tl verdiğim ürün kusursuz olsun isterim. Millet ama sallamıyor aman ne var belli olmaz diyip kullanıyor. İnsanlar bir şey olmaz dediği için de firmalar bu şekilde gönderim yapmaya, kontrol etmeden ürün üretmeye devam ediyor.

Top Bottom