Anlama sorunun mu var? Bak diyorum ki, açtığın konular kavga çıkartmaya çok müsait. Ne hikmetse 10 tane kavga çıkan konu varsa 8 i senin konuların. Tesadüf mü bu?Adama sakat diyor. Ben sanki zorla sakat desin diye uğraşıyorum.
Anlama sorunun mu var? Bak diyorum ki, açtığın konular kavga çıkartmaya çok müsait. Ne hikmetse 10 tane kavga çıkan konu varsa 8 i senin konuların. Tesadüf mü bu?Adama sakat diyor. Ben sanki zorla sakat desin diye uğraşıyorum.
Sesli güldüm .DBenim sana ayrı bir kinim var. Senin kafanda bazı problemler var. Ne oldu, küçükken çatıdan falan mı düştün dicemde böyle beyinsiz olman için gökdelenden düşmen lazım.
Ne bu acın anlamadım kiBenim sana ayrı bir kinim var. Senin kafanda bazı problemler var. Ne oldu, küçükken çatıdan falan mı düştün dicemde böyle beyinsiz olman için gökdelenden düşmen lazım.
Adamalar Vio yüzünden kavga etmiyor ki. Bunu nasıl ben başlatmış olabilirim?Anlama sorunun mu var? Bak diyorum ki, açtığın konular kavga çıkartmaya çok müsait. Ne hikmetse 10 tane kavga çıkan konu varsa 8 i senin konuların. Tesadüf mü bu?
Uyarıdan banane la BANANE. Uyarı umrumda mı sence ?Gerek var mıydı ?
Uygunsuz yemeye bak birkaç kişi daha yazdı bilmiyorum diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin bir suçun yok.
Kendi sorunu
Hayır sürekli taraflı konular açıyor usta o yüzdenAnlama sorunun mu var? Bak diyorum ki, açtığın konular kavga çıkartmaya çok müsait. Ne hikmetse 10 tane kavga çıkan konu varsa 8 i senin konuların. Tesadüf mü bu?
Umrunda değil bence hala devam ediyorsun bir iki küfür de etsen ban yicen.Uyarıdan banane la BANANE. Uyarı umrumda mı sence ?
Sana laf anlatmaktansa duvara kafa atmayı tercih ederim.Bunu nasıl ben başlatmış olabilirim?
Bunu bilerek yapmasa anlayacağım. 1 olur 2 olur 3 olur. Kaç oldu bu artık? İnsan bir yerden sonra bir durup düşünür niye kavga çıkıyor diye. Açıyor konuyu sonra bir köşeye çekiliyorHayır sürekli taraflı konular açıyor usta o yüzden
o sırada @haktanugur3Bunu bilerek yapmasa anlayacağım. 1 olur 2 olur 3 olur. Kaç oldu bu artık? İnsan bir yerden sonra bir durup düşünür niye kavga çıkıyor diye. Açıyor konuyu sonra bir köşeye çekiliyor
Taraflı konu açmıyorum. Siz bunu mu savunuyorsun yoksa bunu mu savunuyorsunuz diye açıyorum. İnsanlar FİKRİNİ belirtsin diye ama adam bir çıkıyor. Sövüyor. Ben bunu nasıl engellerim.Hayır sürekli taraflı konular açıyor usta o yüzden