Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
Kral aynı kişiye bunları yazdım diye bir kaç gün tatile çıktım...O zaman yazmasana ? Sakat mısın la sen, gıcık oluyorum sana. Beyinsiz herif.
Kral aynı kişiye bunları yazdım diye bir kaç gün tatile çıktım...O zaman yazmasana ? Sakat mısın la sen, gıcık oluyorum sana. Beyinsiz herif.
İşte bundan bahsediyorum. Şimdi de ban yiyecek bu arkadaş ve haktan a hiçbirşey olmayacakO zaman yazmasana ? Sakat mısın la sen, gıcık oluyorum sana. Beyinsiz herif.
Canın sağolsun.O zaman yazmasana ? Sakat mısın la sen, gıcık oluyorum sana. Beyinsiz herif.
Yapma ab.O zaman yazmasana ? Sakat mısın la sen, gıcık oluyorum sana. Beyinsiz herif.
Bana diyor kanka tanımıyorum yazdım ya konuya.İşte bundan bahsediyorum. Şimdi de ban yiyecek bu arkadaş ve haktan a hiçbirşey olmayacak
Bu değişik konu değil. Bildiğin bunu hit kasmak ve kaos çıkarmak için yapıyorsun.Hayır. Normal konu açıyorum ama cevap gelmiyor diyorum. Bilen kişilerde umursamıyor. Ara sıra da böyle değişik konular açıyorum.
Adama sakat diyor. Ben sanki zorla sakat desin diye uğraşıyorum.İşte bundan bahsediyorum. Şimdi de ban yiyecek bu arkadaş ve haktan a hiçbirşey olmayacak
Gerek var mıydı ?O zaman yazmasana ? Sakat mısın la sen, gıcık oluyorum sana. Beyinsiz herif.
Senin bir suçun yok.Adama sakat diyor. Ben sanki zorla sakat desin diye uğraşıyorum.
RapçiVio kim.
Adını ilk defa duydum