Vio kim diyen arkadaşların amacını anlamadım. Bunu Google'a yazsanıza. Bırakın da Vio'yu tanıyanlar şurada iki tane yorum yapsın.
Vio yaşına göre çok yetenekliydi, liriklerinin güzelliği ve onları beat'e çok iyi oturtması, stil sahibi bir okuyuşunun olması, hiç sevmediğim autotune'un sesine bu kadar güzel yakışması gibi faktörlerle çok farklı bir rapçiydi. Ne yazık ki erken gitti. Tanınmasında ölümünün şüphesiz çok büyük etkisi var, daha önce adını duymayanlar Vioooo çekmeceden yıldızlaraa bilmem ne diye geziniyorlar Youtube'da orda burda.
Ölümüyle ilgili şüpheli durumlar da var fakat bu gencecik bir müzisyenin artık yaşamadığı gerçeğini değiştirmiyor. M.O.B daha sonra kendisinden kalan kayıtları Pt.1 ve Pt.2 halinde ikiye bölerek yayınlayınca tepki çekti, onun anısını yaşatmak için yaptık falan dediler ama bence topluca yayınlansa daha doğru olurdu.
Youtube yorumlarında bakıyorum şarkıların altına başardın Vio falan yazıyorlar. Daha başaracağı çok fazla şey vardı. Piyasanın genç çöplerine bakıyorum da Motive, Baneva, Hawk gibi birkaç istisna dışında elle tutulur rap yapabilen yok (bana göre), Vio'ya ve Türkçe rap müziğe yazık oldu.
Al işte, "Vio kim?" yazan birine hakaret ettiği için
@Şizofren ban yemiş.