VIP Oda İçi̇n Mouse Öneri̇si̇

valla g102 standart masalarımda var o yüzden bende üst düzey bir şeyler arıyorum bu dediğin mouse beni üzeceğini bende düşünmüyorum doğru diyorsun mouse bir şey dökmek zor olanı klavye ona oranla çok çok daha kolay ama işte ya dökülürsesi adamı düşündürüyor. Yine de tekrardan düşünüp değerlendirmeye alacağım brom çok sağolasın ilgin alakan için :)
Ne demek hocam iyi geceler iyi forumlar 😉🙂

Deathadder V2

severim lakin wireless mouse kafe için kullanılamaz maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

standart masalarımda g102 var vip biraz daha üstün olsun istiyorum yine de teşekkürler dostum
Cepine katıp eve götürüyor abshwowsjdbsj

Kafeye şuan konulacak en mantıklı hatta tek seçenek Razer Deathadder v2. Hafif ve ergonomik mouse, malzeme kalitesi fason değil en azından 1 sene dayanır, katı bir esnafsanız 2-3 yıl bile gider. Marka olarak adı da var, müşteriyi çekiyor. Fiyatı sıfır sitelerde pahalı ama forumlar da ya da sahibinden üzerinden 500-600 liralara alınabiliyor. Kafe için tek eksisi programı kurup makro atarlarsa, makroyu hafızaya alıyor, bir sonraki müşteriyi etkiliyor. Cafe programınız ne ise oradan programı engelleyebilirsiniz ya da masalara programını yükleyip gerektiği durumda müdahale edersiniz ama en kesin çözümü programı direk engellemek olur.

Kafeye şuan konulacak en mantıklı hatta tek seçenek Razer Deathadder v2. Hafif ve ergonomik mouse, malzeme kalitesi fason değil en azından 1 sene dayanır, katı bir esnafsanız 2-3 yıl bile gider. Marka olarak adı da var, müşteriyi çekiyor. Fiyatı sıfır sitelerde pahalı ama forumlar da ya da sahibinden üzerinden 500-600 liralara alınabiliyor. Kafe için tek eksisi programı kurup makro atarlarsa, makroyu hafızaya alıyor, bir sonraki müşteriyi etkiliyor. Cafe programınız ne ise oradan programı engelleyebilirsiniz ya da masalara programını yükleyip gerektiği durumda müdahale edersiniz ama en kesin çözümü programı direk engellemek olur.
Program işini kolaylıkla hallederim orası bende. Şu an aklıma en çok yatan mouse Razer deathhadder v2 sadece yapısı gereği herkesin kolaylıkla alışabileceği bir mouse olmaması beni biraz düşündürüyor tek düşündüğüm konu bu yoksa söylediğin her cümleye harfiyen katılıyorum. Önerin tavsiyen ve detaylı şekilde açıklamaların için çok teşekkürler dostum :)

Program işini kolaylıkla hallederim orası bende. Şu an aklıma en çok yatan mouse Razer deathhadder v2 sadece yapısı gereği herkesin kolaylıkla alışabileceği bir mouse olmaması beni biraz düşündürüyor tek düşündüğüm konu bu yoksa söylediğin her cümleye harfiyen katılıyorum. Önerin tavsiyen ve detaylı şekilde açıklamaların için çok teşekkürler dostum :)
Rica ederim. Endişelendiğin nokta da bence tam tersi en rahat edeceğin nokta çünkü mouse'un ergonomisi çok iyi, bir adet sipariş verip deneyebilirsin, beğeneceğini düşünüyorum.

Rica ederim. Endişelendiğin nokta da bence tam tersi en rahat edeceğin nokta çünkü mouse'un ergonomisi çok iyi, bir adet sipariş verip deneyebilirsin, beğeneceğini düşünüyorum.
zamanında itopya indiriminden şahsi kullanım için 2 adet yedek almıştım :) şu an halen sıfır kapalı kutu duruyor. Ergonomisi olarak biraz yukarıya doğru yüksek bir mouse olduğu için söyledim aslında alışılması zor diye. bir g102 yada bir steelseries prime gibi daha oval bir yapıda değil yani anlatabilmişimdir umarım :D

Selamlar, kafeme kuracağım vip odalarım için mouse bakıyorum ama bir türlü karar veremedim razer, logitech, steelseries, benQ, Asus marka olarak tercihlerim bunlar varsa öneriniz sevinirm arkadaşlar
asus rog gladius 2 wireless

yok yok gelen kişilere gerekli şekilde mesafeni korup uyarını yapınca öyle bir şey olmuyor maşallah diyelim g102 var 20 tane 3 senedir tık demedi :D

yok yok bozmuyorlar ya gerekli uyarıları net bir biçimde yapınca mecburen sakin kalıyorlar hahahaha :D teşekkürler dostum önerin için bu mouse seviyorum lakin mouse şekli olarak biraz daha g102 benzeri bir şeyler almak istiyorum aslında ama işte gelecek önerilere göre değerlendirmeli yapıp duruma göre karar vereceğim :)
internet kafe fiyatları kaç tl oldu sizin orada merak ettim

Yalnız mouse seçerken yönüne dikkat edin. Yani aldığınız mouselar sadece sağ ele göre uygun olursa sorun çıkabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,046
Üyeler
184,723
Son üye
seyitcihangir09
Geri