techno3030
80+ Bronze
Fark etmez, ikisi de taş gibi mouse'lar.acaba hangisini alsam kafam karıştı şimdi
Fark etmez, ikisi de taş gibi mouse'lar.acaba hangisini alsam kafam karıştı şimdi
o zaman şöyle değerlendiriyim küçük büyük olarakFark etmez, ikisi de taş gibi mouse'lar.
ama ikiside minio zaman şöyle değerlendiriyim küçük büyük olarak
Bloody A90'a bir bakın.300 ila 350 arası
İkisi de mini ve boyutları çok benzer. Viper simetrik bir mouse, DeathAdder daha çok sağ el için.o zaman şöyle değerlendiriyim küçük büyük olarak
steelseries bir kulaklık alıcam aslında marka açısından da iyi olabilirBen https://www.itopya.com/steelseries-rival-3-RGB-gaming-mouse/ alırım viper mini de iyi
Rival 3 bence güzel yarın avm ye gidip el yapıma göre mouse bakacağımsteelseries bir kulaklık alıcam aslında marka açısından da iyi olabilir
ne biliyim razer görünüş olarak biraz daha kaslı gözüküyorRival 3 bence güzel yarın avm ye gidip el yapıma göre mouse bakacağım
sana kalmış ben görünüşü için ürün almayı pek sevmiyorum performansa bakarım ama rgb olacak pavyon gibi olursa iyi olur zaten elimin altında duracak elime iyi oturup oturmaması benim için daha önemli.ne biliyim razer görünüş olarak biraz daha kaslı gözüküyor
hangi mouseyi aldın ben de almayı düşünüyorumacaba hangisini alsam kafam karıştı şimdi
razer deadhadder v2hangi mouseyi aldın ben de almayı düşünüyorum