Neler Yeni

Viper mini siparişi iptal edilip steelseries aerox 3 alınır mı?

Sxpreme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Boran
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Abdullah abi yine bir güzellik yaptı. Ben de viper mini sipariş etmiştim. Sizce onu iptal edip steelseries aerox 3 alayım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Harley Quinn❖ hocam siz de cevaplarsanız çok sevinirim
alıcaksın kablosuz halini al bende mesela rival 600 var köpeğim kablosunu koparmış ve kablosu tr de satılmıyor 2 hafta bekliyicem şimdi kablonun gelmesini.Bundan dolayı alıcaksan kablosuz al

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Evet fiyatını görmüştüm dolar düşükken ama şuan baya uygun dün bakmıştım 400-450 civarıydı. Hocam ben pek anlamiyorum boyutu g102 ye yakın mı? Elim 19 cm sizce olur mu? Dediğim gibi ben böyle pek anlamıyorum.
Uyar ve Viper miniden çok daha mantıklı olur.

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Uyar ve Viper miniden çok daha mantıklı olur.
Tamamdır hocam çok ama çok teşekkür ederim sizi de yordum. Son bir şey diyecem çünkü çok merak ediyorum. Şimdi bu mouse baya hafif. Şimdiki ise 80 gr civarı acaba dpi da veya hassasiyetim de değişiklik olur mu? Misal şimdiki mouse da 600 dpi ile bunda ki 600 dpi aynı olur mu?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alnıır

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Tamamdır hocam çok ama çok teşekkür ederim sizi de yordum. Son bir şey diyecem çünkü çok merak ediyorum. Şimdi bu mouse baya hafif. Şimdiki ise 80 gr civarı acaba dpi da veya hassasiyetim de değişiklik olur mu? Misal şimdiki mouse da 600 dpi ile bunda ki 600 dpi aynı olur mu?
Sorun olmaz.Çünkü mousenin hassasiyetini program aracılığı ile ayarlarsın bir sorun olmaz yani

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Sorun olmaz.Çünkü mousenin hassasiyetini program aracılığı ile ayarlarsın bir sorun olmaz yani
Hocam selamün aleyküm rahatsız ediyorum ama bir sorunum vardı. Benim bu mouse ta sol tıktan gıcırdama sesi geliyor. Acaba bu bir sorun mu? Ne yapabilirim acaba?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam selamün aleyküm rahatsız ediyorum ama bir sorunum vardı. Benim bu mouse ta sol tıktan gıcırdama sesi geliyor. Acaba bu bir sorun mu? Ne yapabilirim acaba?
Alalı ne kadar oldu ? Size teslim edilme tarihi

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Alalı ne kadar oldu ? Size teslim edilme tarihi
2 ocakta elime geldi. 1 haftadır kullanıyorum ama. Mouse çok iyi bir sorunu yoksa bu gıcırdama sorunu nerden çıktı anlamadım. Ses beni rahatsız ediyor yoksa bir şey yapmam. Sizce ne yapabilirim?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu tabii ki bir sorun. Bir kaç hafta daha kullanın eğer geçmezse garantiye yollayın değiştirsinler. Rival 3 ve aerox 3te bu sorunu yaşayan bir çok kişi var bir kaç hafta kullandıktan sonra geçtiğini belirtiyorlar. Dediğim gibi sizde geçmezse o zaman gönderin garantiye .

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Bu tabii ki bir sorun. Bir kaç hafta daha kullanın eğer geçmezse garantiye yollayın değiştirsinler. Rival 3 ve aerox 3te bu sorunu yaşayan bir çok kişi var bir kaç hafta kullandıktan sonra geçtiğini belirtiyorlar. Dediğim gibi sizde geçmezse o zaman gönderin garantiye .
Hocam rival 3 te bu sorunu yaşayan gördüm de aerox 3 te hiç görmedim. Nasıl bir bahtsızsam yine bana denk geldi.Garanti sıkıntı çıkarır mı acaba yoksa direk değişim sağlar mı? Bir de hocam tuşlara sert basmak bu soruna yol açar mı?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam rival 3 te bu sorunu yaşayan gördüm de aerox 3 te hiç görmedim. Nasıl bir bahtsızsam yine bana denk geldi.Garanti sıkıntı çıkarır mı acaba yoksa direk değişim sağlar mı? Bir de hocam tuşlara sert basmak bu soruna yol açar mı?
Hayır tuşlara sert basmak sorun yaratmaz yine de yumruklar gibi basmayın tabi. Herkesin başına gelebilecek ve çoğu zaman biraz kullandıktan sonra geçebilen bir sorun. Geçmezse de garanti kapsamına girer sorun çıkartmazlar.

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Hayır tuşlara sert basmak sorun yaratmaz yine de yumruklar gibi basmayın tabi. Herkesin başına gelebilecek ve çoğu zaman biraz kullandıktan sonra geçebilen bir sorun. Geçmezse de garanti kapsamına girer sorun çıkartmazlar.
Tamamdır hocam çok ama çok teşekkür ederim yardımınız için. Sert basmiyorum zaten bir kaç kere bastım diye aklımda kaldı belki ondan olmuştur diye. Ve en az kaç hafta kullanayım hocam sizin dediğiniz gibi belki geçer diye?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,414
Üyeler
163,491
Son üye
zurnadurum
Top Bottom