Viper Ultimate mi G Pro Wireless mı ?

o sıkıntı işte hocam denemek için gidebileceğim bir teknoloji mağazası yok (yakınlarda) ama razer orta eller için uygun sanırım uyacak diye düşünüyorum palm tutuyorum mouse u
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(!)
Bence sana en yakın geleni al.
Pro degilsin ufak farkları salla
Razer alirdım ben

Hocam şu siteye gir ve aşağıya in bi tane anket olcak onu doldur o sana gösterir ne alacağını
hocam el genişliğim 11 cm uzunluk 17cm nasıl oluyo bu ??

Bence sana en yakın geleni al.
Pro degilsin ufak farkları salla
Razer alirdım ben
orası öyle hocam. Ama e-sporcu olmayı hedefliyorum (CS:GO)

aynen charge dock ve cyberpunk edition ile almayı düşünüyorum
Razer sitesinde satılanları türkiye ye getirmiyor diye biliyorum yoksa ben de alacaktım. Yurt dışında mı yaşıyorsun acaba?

Razer sitesinde satılanları türkiye ye getirmiyor diye biliyorum yoksa ben de alacaktım. Yurt dışında mı yaşıyorsun acaba?
hocam siz diyince baktım cyberpunk edition satan yok. Yurt dışında değilim. https://www.itopya.com/razer-viper-ultimate-kablosuz-gaming-mouse/ sadece bu var.

esporcu vs. diyosan zowie bak derim bide wireless modelleri olsa keşke :D
hayatta almam :D umrumda değil zowie falan. gereksiz bana kalırsa o kadarda abartmaya gerek yok bu iki mouse dan birini alıcam

eliniz genişmiş baya medium boy eliniz
:D bende öyle düşünüyorum

hocam siz diyince baktım cyberpunk edition satan yok. Yurt dışında değilim. https://www.itopya.com/razer-viper-ultimate-kablosuz-gaming-mouse/ sadece bu var.

hayatta almam :D umrumda değil zowie falan. gereksiz bana kalırsa o kadarda abartmaya gerek yok bu iki mouse dan birini alıcam
g pro alırdım ben furkanın da dediği gibi içine sineni al burda everest ile g pro wireless karşılaştırmıyoruz ne de olsa kaya gibi mouselar ben kaçar iyi geceler size

g pro alırdım ben furkanın da dediği gibi içine sineni al burda everest ile g pro wireless karşılaştırmıyoruz ne de olsa kaya gibi mouselar ben kaçar iyi geceler size
Allaha emanet hocam.

direkt en üst seviye hocam birde G502 var

razerın özellikleri daha cazip geldi hocam
E-sporda en çok kullanılan mouse budur. Sanırsam %30 gibi bir oranı vardı. Ayrıca Viper Ultimate'de şarj etmeme sorunu yaşayan görmüşdüm.

E-sporda en çok kullanılan mouse budur. Sanırsam %30 gibi bir oranı vardı. Ayrıca Viper Ultimate'de şarj etmeme sorunu yaşayan görmüşdüm.
sorun değil garantiye yollanır kullanıcı sebepli olmadığı gayet açık belli. Ben kablosuz alıcam bu iki modelden biri olacak

Viper'ın standı var onun dışında 0.2ms, G Pro 1ms. Hangisini almalıyım ? Yaklaşık 4 yaşımdan beri Logitech kullandım bundan ötürü bir bağım var açıkçası.

Oha şuan çok fena Razer a tutundum bu nasıl güzellik Alıntıyı görüntüle

@crazyreign cırazi abi kullanıyordu (Viper Mini) önerir mi acep ?
engin mi la o?

Geri