Viper Ultimate mi G Pro Wireless mı ?

Razer hem daha hafif hem daha yüksek IPS hızı sunuyor ve pil ömrü daha uzun razer'ın ve her tuşuna macro atayabiliyorsun
Ama eline oturanı al tavsiyem
o sıkıntı işte hocam denemek için gidebileceğim bir teknoloji mağazası yok (yakınlarda) ama razer orta eller için uygun sanırım uyacak diye düşünüyorum palm tutuyorum mouse u
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s-sn kzı dğl misin zatn 😳

(!)
(!)

o sıkıntı işte hocam denemek için gidebileceğim bir teknoloji mağazası yok (yakınlarda) ama razer orta eller için uygun sanırım uyacak diye düşünüyorum palm tutuyorum mouse u
ben logitech'e çok güveniyorum logitechten yanayım hele hele en üst seviye mouselarından biri bu

G Pro daha iyi teknik açıdan. Ama ikisi de çok iyi diye farketmezsin pek farkı.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(!)
N-nasl fark ettn onu? 😳 😳 😳 😳 😳

Hocam şu siteye gir ve aşağıya in bi tane anket olcak onu doldur o sana gösterir ne alacağını

haklısın, g pro wireless çok iyi mouse sensöründen tut diğer özelliklerine aralarında fark yok diyebilirim razerla sadece razer daha hafif gibi yoksa çok kaliteli ikisi de
hocam razer daha hafif ve 0.2ms onun dışında cyberpunk edition efsane. charge dock ı var 70 saat gidiyor.

g502 lightspeed al bence hala iyi bi mouse ve şekil duruyo

Geri