serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
pembe ayrı güzel renk ya sweatlere ayrı yakışıyorCidden alırım
Pembeyi severim
pembe ayrı güzel renk ya sweatlere ayrı yakışıyorCidden alırım
Pembeyi severim
o sıkıntı işte hocam denemek için gidebileceğim bir teknoloji mağazası yok (yakınlarda) ama razer orta eller için uygun sanırım uyacak diye düşünüyorum palm tutuyorum mouse uRazer hem daha hafif hem daha yüksek IPS hızı sunuyor ve pil ömrü daha uzun razer'ın ve her tuşuna macro atayabiliyorsun
Ama eline oturanı al tavsiyem
s-sn kzı dğl misin zatn
(!)
ben logitech'e çok güveniyorum logitechten yanayım hele hele en üst seviye mouselarından biri buo sıkıntı işte hocam denemek için gidebileceğim bir teknoloji mağazası yok (yakınlarda) ama razer orta eller için uygun sanırım uyacak diye düşünüyorum palm tutuyorum mouse u
direkt en üst seviye hocam birde G502 varben logitech'e çok güveniyorum logitechten yanayım hele hele en üst seviye mouselarından biri bu
razerın özellikleri daha cazip geldi hocamG Pro Wireless tabikide.
N-nasl fark ettn onu?o sıkıntı işte hocam denemek için gidebileceğim bir teknoloji mağazası yok (yakınlarda) ama razer orta eller için uygun sanırım uyacak diye düşünüyorum palm tutuyorum mouse u
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
(!)
haklısın, g pro wireless çok iyi mouse sensöründen tut diğer özelliklerine aralarında fark yok diyebilirim razerla sadece razer daha hafif gibi yoksa çok kaliteli ikisi dedirekt en üst seviye hocam birde G502 var
Sadece çalıştım ve başardım.N-nasl fark ettn onu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hocam razer daha hafif ve 0.2ms onun dışında cyberpunk edition efsane. charge dock ı var 70 saat gidiyor.haklısın, g pro wireless çok iyi mouse sensöründen tut diğer özelliklerine aralarında fark yok diyebilirim razerla sadece razer daha hafif gibi yoksa çok kaliteli ikisi de
nayırg502 lightspeed al bence hala iyi bi mouse ve şekil duruyo
attığım linke bi bak ordan gösterir oturup oturmadığını ona göre alabilirsinhocam razer daha hafif ve 0.2ms onun dışında cyberpunk edition efsane. charge dock ı var 70 saat gidiyor.