Viper v3 Pro ve Deathadder V3 Hyperspeed Aldım.

Flyn83

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
Amazondan indirimde bunları aldım ikisi 8000 tl tuttu 6 taksit Deathadder v3 ü laptop için aldım sizce nasıl fiyat

Amazondan indirimde bunları aldım ikisi 8000 tl tuttu 6 taksit Deathadder v3 ü laptop için aldım sizce nasıl fiyat
8k ve 650 ıps için iyi gibi

V3 HyperSpeed'i geçen sene 2.700'e almıştım, bedava mouse ho

8k ve 650 ıps için iyi gibi
Hocam fiyatlar iyi gibi geldi bana daha dün tek başına Deathadder v3 alacaktım 3 taksit yapıyordu 3000 tlydi fiyat düşünce v3 proyu da ekledim 6 taksit oldu mantıklı gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V3 HyperSpeed'i geçen sene 2.700'e almıştım, bedava mouse ho
Hocam daha dün alacaktım bayadır istediğim mousedu ikiside

Hocam fiyatlar iyi gibi geldi bana daha dün tek başına Deathadder v3 alacaktım 3 taksit yapıyordu 3000 tlydi fiyat düşünce v3 proyu da ekledim 6 taksit oldu mantıklı gibi geldi
ürünü iptal edebilirsin hala taksit oluyor ben öyle yapıyorum

V
Viper'ın fiyatı biraz daha inmiş. Şu an güzel, tek endişem birkaç ay sonra daha da inmesi olur. Bu razer fiyatlandırması baya garip ilk gün 8k,, sonraki ay 5k, 3 ay sonra 3k. Alacakken iyisini almak doğru ama lazım değilse bence boşa alırsın.

Viper V3 Pro 750 IPS, şimdi 900'u çıktı. DA

V

Viper'ın fiyatı biraz daha inmiş. Şu an güzel, tek endişem birkaç ay sonra daha da inmesi olur. Bu razer fiyatlandırması baya garip ilk gün 8k,, sonraki ay 5k, 3 ay sonra 3k. Alacakken iyisini almak doğru ama lazım değilse bence boşa alırsın.

Viper V3 Pro 750 IPS, şimdi 900'u çıktı. DA
Hocam 3.5 yıldır masaüstünde Deathadder V2 kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum 6 taksit oluncada mantıklı geldi yazın Viper V3 pro düştüğünde alamamıştım

Bende 3 yıldır Razer Basilisk V3 kullanıyorum. Altı / skateleri kötü olmasa değiştirmeyeceğim ama başta zaten kötü geldilerdi ve tam oturuyor gibi hissetmediği için uğraştığım için daha kötü oldu sonrada zaman içinde kötüleşti... altlarını alayım diyorum 2 skate için 1.4k fiyat çıkıyor. Başka yerde yok, Amazon'dan sipariş bir ara Aliexpress fln çin sitelerinde vardı almadım, şimdi bulamıyorum :ROFLMAO: Daha bilenen model kullanmak lazım. (Gerçi Pro olanları bulmak daha kolay gibi, kabloluya önem verilmemiş) DA veya Viper, skateleri bol, hatta o kadar bol ki Basiliks diye arıyorum Viper veya DA skate gösteriyor...

Zaten kablolu yenisi ve daha iyisi 2.550 - https://www.amazon.com.tr/Razer-Bas...sprefix=Razer+Basilisk+V3,aps,224&sr=8-1&th=1
Herhalde aynı modele baksam yine 1k ya bulurum bu fareyi 🤦‍♂️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,495
Üyeler
186,342
Son üye
alperbayram
Geri