Viper v3 pro vs lamzu maya x vs gpx süperlight 2

alabilirsiniz o zaman zaten tenz ile ortak claw grip icin ozel shape yaptilar rahat edersiniz buyuk ihtimalle

2.5kya aldığın mouse ile 10kya aldığın mouseun içerik anlamında hiç bir farkı olmayacak. 1.5k üstü herhangi bir mouse 3395/3950, nordic52840 kullanıyor zaten. 2.5-3k bandında para ödediğin şey marka, batarya süresi, kaplama kalitesi(çok büyük farklar değil) vs gibi basit şeyler oluyor haberin olsun. Superlight2de de mchoose a5ultra/a7de de aynı performansı alırsın ama superlightta batarya sonsuz :d + logitech markasından dolayı ekstra para ödüyorsun. Piyasanın yarısı zaten gpx cloneu. Param çok diyorsan superlight 2 al geç yok gerek yok diyorsan mchooselara yönel çünkü 8k bütçede alacağın bir mouseun sana tek katkısı 8klık mouseum var gülümsemesinden başka bir şey sunmayacak. Bu tarz butik ürünler de genelde zaten wraithtte var. Distribütör olmayan firmalardan uzak dur.
Anladım hocam sağolun zaten tenz seriside 6600tl ye satılıyor gpx 2 yerine alınır mı?

Anladım hocam sağolun zaten tenz seriside 6600tl ye satılıyor gpx 2 yerine alınır mı?
Başın ağrımasını istiyorsan kesinlikle alabilirsin :D
Pulsarın 2 mouseu hariç hepsinde scroll wheel, click sorunu yaşıyorsun tenz de bunlardan biri. Redditte çokça görebilirsin pulsar ile ilgili sorunları. Butik ürünlerde quality controlüne güvenebileceğin tek marka lamzu serisi olur ki onun da altı delik oluyor eğer tozlu, sigara içtiğin bir ortamda kullanırsan uzun vadede sensöre toz vs kaçabiliyor (tabi temizleyebiliyorsun ama mouse bozuldu diye kalp krizi garantisi oluyor)
Gpx2 çok safe mouse seni asla yarı yolda bırakmaz. Fiyatı 4200-4300e düşüyor zaman zaman ben 4100den aldım.

Gpx2 ve tenz serisi claw için değil mi? Elim 18-19cm falan g pro witeless tam elime göre hatta bir tık büyük bile
1755608733161.webp
tenz daha cok claw icin gpx safe shape butun tutuslara uygun

Başın ağrımasını istiyorsan kesinlikle alabilirsin :D
Pulsarın 2 mouseu hariç hepsinde scroll wheel, click sorunu yaşıyorsun tenz de bunlardan biri. Redditte çokça görebilirsin pulsar ile ilgili sorunları. Butik ürünlerde quality controlüne güvenebileceğin tek marka lamzu serisi olur ki onun da altı delik oluyor eğer tozlu, sigara içtiğin bir ortamda kullanırsan uzun vadede sensöre toz vs kaçabiliyor (tabi temizleyebiliyorsun ama mouse bozuldu diye kalp krizi garantisi oluyor)
Gpx2 çok safe mouse seni asla yarı yolda bırakmaz. Fiyatı 4200-4300e düşüyor zaman zaman ben 4100den aldım.
Hmm ying cf de sorunlu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntületenz daha cok claw icin gpx safe shape butun tutuslara uygun
Hocam gpx 2 al diyorlar diğer forumlardada sanırım gpx 2 den devam edeceğim hem benzer shape g pro ile hemde garanti ilerlemiş olurum

Hocam gpx 2 al diyorlar diğer forumlardada sanırım gpx 2 den devam edeceğim hem benzer shape g pro ile hemde garanti ilerlemiş olurum
gpx2 de iyi secenek de garantiyi gomen arkadas once gaming genin garantisini ovmustu simdide gommus onu anlamadim

Ying cf bilmiyorum.

gpx2 de iyi secenek de garantiyi gomen arkadas once gaming genin garantisini ovmustu simdide gommus onu anlamadim
Ulx nasıl sence baya uçuk bir fiyat ama karbon fiber tabi e spor anlamında ne kadar iyi bilmiyorum bana e spor açısından önemli

ying in ilk batchi cok kotuydu ama duzeltildiyse oda iyi secenek op1 shapedi diye hatirliyorum gpxe gore kucuk gelebilir size sadece
Hmm çok fark yoksa boyut olarak sorun olmaz. Tabi stok beklemekte sıkıntı 4 aydır yokmuş. 2. El üründe sevmiyorum eski sahibi nası kullandı falan hijyenik açıdan yani. O yüzden direkt gpx 2 en iyi seçenek duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,135
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri