Neler Yeni

Yardım Virüs bulaştı acil yardım edin lütfen.

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hocam güvenli modda da tarama yapın demiş onu yaptınız mı? Eğer sadece oyundan atıyorsa virüs olmama ihtimali daha yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Treyarch hocam konu dışı ama bir şey soracağim benim PC benim kontrolüm dışında ben girmesemde adını bile duymadığım sertifikası olmayan sitelere giriyor diye bitdefender bana her PC yi açtığımda uyarı veriyor az öncede uyarı verdi kötü amaçlı yazılım diye adı powershell.exe
ConHost.exe
VoiceControlEngine.exe o virüslerin trojan olarak ismi vardı karantinada fakat sildim daha bugün Senin hitman rehberini yaptım sadece Pop up buldu 15 tane falan birde bu hani dedimya sertifikasız sitelere giriyor diye bunlar gece saat 3 gibi 4 gibi saatlerde oluyor diyor ama ben bu sitelere girmediğime eminim sence ne yapmalıyım ? daha 2 gün öncede Rkill yapıp raporumu atmıştım ondada bir şey çıkmamıştı normalde sana özelden yazacaktım fakat senin profil kapalı
Hatta tespit kimliği şu SuspiciousBehavior.1109212683724C11 ve bu dediklerim hepside %temp% dosya yolunda bulunuyor
Tarayıcı eklentisi yüzünden olabilir.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
RTX3070 Doğru söylüyor. Eğer kendi kendine tarayıcı vs. kill oluyorsa normal değil, fakat oyun işi benim alanıma girmiyor. Bunun zararlı değilde başka bir şeyin sebebiyet verdiğini düşünüyorum.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar bugün öğlen bilgisayar sapıtmaya başladı sistemi alalı daha 1 ay 1 gün oldu. Google , Cs , Minecraft vs oynarken kendi kendine kapanmaya başladı internette 1-2 foruma baktım virüs vs deniliyor. En kaliteli ama ücretsiz program ne acil yardım edin deliricem artık.

Programlar kapanıyor sistem değil.
Kanka nasıl becerdin virüs bulaştırmayı?
Meraken soruyorum.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Hocam güvenli modda da tarama yapın demiş onu yaptınız mı? Eğer sadece oyundan atıyorsa virüs olmama ihtimali daha yüksek.

Tarayıcı eklentisi yüzünden olabilir.
Microsoft edge kullanıyorum sadece malwarebytesin bir eklentisi birde bitdefenderin bir eklentisi var başka bir şey yok sadece geçen gün bi arkadaş benden bi crack minecraft taratmamı istedi indirdim direk zip olarak tarattım sonra sildim acaba ondan mı oluyor diye şüpheleniyorum içinde bir trojan çıktı virüs total de sonra hemen sildim zaten bence onun yüzünden oldu gibi
Şimdi bitdefenderin ortam kurtarma modu var kaspersky rescue disk gibi onu deniyorum bakalım bir şey bulacak mı

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
FightForHonor,

Tam olarak hangi tarayıcıyı ve hangi eklentileri kullanıyorsun? Tarayıcı üzerinden HTTP trafiklerini blocklamak için HTTPS Everywhere eklentisini tavsiye ediyorum.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
FightForHonor,

Tam olarak hangi tarayıcıyı ve hangi eklentileri kullanıyorsun? Tarayıcı üzerinden HTTP trafiklerini blocklamak için HTTPS Everywhere eklentisini tavsiye ediyorum.
Hocam güvenli modda taratıp çıktım bir sorun bulmadı Malwarebytes. Ne yapalım şimdi vürus varmı yokmu onuda anlamadık

Kanka nasıl becerdin virüs bulaştırmayı?
Meraken soruyorum.
Virüs mü emin değiliz.

Hocam güvenli modda taratıp çıktım bir sorun bulmadı Malwarebytes. Ne yapalım şimdi vürus varmı yokmu onuda anlamadık

Virüs mü emin değiliz.
@Treyarch

@FightForHonor hocam up up

Son düzenleme:

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Virüs mü emin değiliz.

@Treyarch

@FightForHonor hocam up up
Hocam emsisoft emergency kit ile tarama yaparmısın @Treyarch ın rehberi vardı

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Microsoft edge kullanıyorum sadece malwarebytesin bir eklentisi birde bitdefenderin bir eklentisi var başka bir şey yok sadece geçen gün bi arkadaş benden bi crack minecraft taratmamı istedi indirdim direk zip olarak tarattım sonra sildim acaba ondan mı oluyor diye şüpheleniyorum içinde bir trojan çıktı virüs total de sonra hemen sildim zaten bence onun yüzünden oldu gibi
Şimdi bitdefenderin ortam kurtarma modu var kaspersky rescue disk gibi onu deniyorum bakalım bir şey bulacak mı
Ondan olacağını sanmıyorum ben kaç tane adware içeren kurulum dosyası indirdim ama çalıştırmadım, bir şey de olmadı.

Hocam virüsmü değilmi bilmiyoruz ki ama
Sadece oyunda mı oluyor?

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
Hocam virüsmü değilmi bilmiyoruz ki ama
Virüs değil diyelim ne gibi bir sıkıntı olabilirki?

Ondan olacağını sanmıyorum ben kaç tane adware içeren kurulum dosyası indirdim ama çalıştırmadım, bir şey de olmadı.

Sadece oyunda mı oluyor?
Hayır oyun dışında şuana dek tek googlede oldu.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç