EMGRANDO
80+ Bronze
Geçmiş olsun, İnşallah yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.ulan corona testim pozitif çıkınca her gördüğüm virüs yazısını covid sanıyorum
Geçmiş olsun, İnşallah yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.ulan corona testim pozitif çıkınca her gördüğüm virüs yazısını covid sanıyorum
Ozaman RKİll bitsin tekrar malwarebyts e geçeceğim .Önce rkill i yap sonra Malwarebytes i yap virüs çalışırsa kendini gizleyebilir ama rkill onu durduruyor daha kolay bulur Malwarebytes
[USER=9194]@Treyarch[/USER]
Rkill 2.9.1 by Lawrence Abrams (Grinler)
http://www.bleepingcomputer.com/
Copyright 2008-2020 BleepingComputer.com
More Information about Rkill can be found at this link:
http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic308364.html
Program started at: 11/09/2020 09:23:53 PM in x64 mode.
Windows Version: Windows 10 Home Single Language
Checking for Windows services to stop:
* No malware services found to stop.
Checking for processes to terminate:
* No malware processes found to kill.
Checking Registry for malware related settings:
* No issues found in the Registry.
Resetting .EXE, .COM, & .BAT associations in the Windows Registry.
Performing miscellaneous checks:
* Windows Firewall Disabled
[HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile]
"EnableFirewall" = dword:00000000
* Reparse Point/Junctions Found (Most likely legitimate)!
* C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.IE5 => C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE [Dir]
Searching for Missing Digital Signatures:
* No issues found.
Checking HOSTS File:
* No issues found.
Program finished at: 11/09/2020 09:25:22 PM
Execution time: 0 hours(s), 1 minute(s), and 28 seconds(s)
@TreyarchOzaman RKİll bitsin tekrar malwarebyts e geçeceğim .
Mesaj otomatik birleştirildi:
[USER=9194]@Treyarch[/USER] Rkill 2.9.1 by Lawrence Abrams (Grinler) http://www.bleepingcomputer.com/ Copyright 2008-2020 BleepingComputer.com More Information about Rkill can be found at this link: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic308364.html Program started at: 11/09/2020 09:23:53 PM in x64 mode. Windows Version: Windows 10 Home Single Language Checking for Windows services to stop: * No malware services found to stop. Checking for processes to terminate: * No malware processes found to kill. Checking Registry for malware related settings: * No issues found in the Registry. Resetting .EXE, .COM, & .BAT associations in the Windows Registry. Performing miscellaneous checks: * Windows Firewall Disabled [HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile] "EnableFirewall" = dword:00000000 * Reparse Point/Junctions Found (Most likely legitimate)! * C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.IE5 => C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE [Dir] Searching for Missing Digital Signatures: * No issues found. Checking HOSTS File: * No issues found. Program finished at: 11/09/2020 09:25:22 PM Execution time: 0 hours(s), 1 minute(s), and 28 seconds(s)
Firewall'unuzun devre dışı bırakılmış olduğunu görüyorum.Ozaman RKİll bitsin tekrar malwarebyts e geçeceğim .
Mesaj otomatik birleştirildi:
[USER=9194]@Treyarch[/USER] Rkill 2.9.1 by Lawrence Abrams (Grinler) http://www.bleepingcomputer.com/ Copyright 2008-2020 BleepingComputer.com More Information about Rkill can be found at this link: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic308364.html Program started at: 11/09/2020 09:23:53 PM in x64 mode. Windows Version: Windows 10 Home Single Language Checking for Windows services to stop: * No malware services found to stop. Checking for processes to terminate: * No malware processes found to kill. Checking Registry for malware related settings: * No issues found in the Registry. Resetting .EXE, .COM, & .BAT associations in the Windows Registry. Performing miscellaneous checks: * Windows Firewall Disabled [HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile] "EnableFirewall" = dword:00000000 * Reparse Point/Junctions Found (Most likely legitimate)! * C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.IE5 => C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE [Dir] Searching for Missing Digital Signatures: * No issues found. Checking HOSTS File: * No issues found. Program finished at: 11/09/2020 09:25:22 PM Execution time: 0 hours(s), 1 minute(s), and 28 seconds(s)
Firewall nedir hocam? Bu arada Windows defender devre dışı bırakmıştım pc 1 ay önce ilk aldığımda. Şimdi etkin yapıp tekrar deaktif ettim. Malwarebytes de bi şey çıkmassa virüs yok demek dir deme?Firewall'unuzun devre dışı bırakılmış olduğunu görüyorum.
Şimdi tam tarama yapabilirsiniz.
Bu keyler güvenilir oluyor muYaw bas format ı gitsin be ne uğraşıyon
Sıfır windows kur internetten de 10 TL ye win 10 key al tamamdır
Güvenli modda nasıl başlata bilirim? Başlattım diyelim tam tarama nasıl yapacağız?Hayır, virüs yok demek değildir. MalwareBytes ile şu an normal modda tarama yapın. Sonra bilgisayarı güvenli modda başlatıp tam tarama yapın. Virüs temizlenmezse artık ileri seviye çözümlere geçeceğiz. HiJackThis, Farbar Recovery Scan Tool gibi.
@Treyarch hocam konu dışı ama bir şey soracağim benim pc benim kontrolüm dışında ben girmesemde adını bile duymadığım sertifikası olmayan sitelere giriyor diye bitdefender bana her pc yi açtığımda uyarı veriyor az öncede uyarı verdi kötü amaçlı yazılım diye adı powershell.exeİlk önce RKill uygulayıp MalwareBytes ile tam tarama yapmalısınız.RKill bitince logu buraya ekleyin. Sonra MalwareBytes uygulayın.
Malwarebytes'de tekrardan hiç bir şey bulmadı. Şimdi tekrar bi yeniden başlatıp bi Minecraft'a girip 5-10 dk deneyeyimmi atarmı diye?Hayır, virüs yok demek değildir. MalwareBytes ile şu an normal modda tarama yapın. Sonra bilgisayarı güvenli modda başlatıp tam tarama yapın. Virüs temizlenmezse artık ileri seviye çözümlere geçeceğiz. HiJackThis, Farbar Recovery Scan Tool gibi.