VİRÜS Bulaştı nasıl silebilirim!

Eneskooc,

Size değil, genel olarak konuda bulunan herkese söyledim. Tam o mesajı attığım sırada siz RKill.txt ögesini konuda paylaştınız. HitmanPro ile tam tarama yapıp sonucu belirtin. Onun dışında önerilmedikçe ek bir şey yapmaya kalkışmayın.

İyi günler.

Eneskooc,

Size değil, genel olarak konuda bulunan herkese söyledim. Tam o mesajı attığım sırada siz RKill.txt ögesini konuda paylaştınız. HitmanPro ile tam tarama yapıp sonucu belirtin. Onun dışında önerilmedikçe ek bir şey yapmaya kalkışmayın.

İyi günler.
Hocam konunuza göre ileri ileri dedim bi kaç bir şey buldu ama tarama süresi 1 dakika 39 saniye sürdü kısa değilmi?

Eneskooc,

İyi günler.
HITMAN PRO virüs tespit edebiliyor mu?
yoksa sadece virüsü mü temizleyebiliyor?

HitmanPro korunma yazılımı değildir. Sadece tarama yapar, tarama sonunda zararlıları dilerseniz karantinaya alırsınız, dilersenizde temizlersiniz.

HitmanPro korunma yazılımı değildir. Sadece tarama yapar, tarama sonunda zararlıları dileseniz karantinaya alırsınız, dilersenizde temizlersiniz.
Mail girince otomatik silindi ve şimdi tekrar başlattım yalnız açılırken hitman pro 3.8 yazdı sonra windowsa attı normal bir durummu yapmam gereken başka bir işlem varmı? çok sağolun.

HitmanPro korunma yazılımı değildir. Sadece tarama yapar, tarama sonunda zararlıları dilerseniz karantinaya alırsınız, dilersenizde temizlersiniz.
Yani aslında virüsü tespit edip silebiliyor?
Ama COMODO ,anladığım kadarıyla, zararlı yazılımlardan korunmayı sağlıyor.
Doğru anlamış mıyım acaba?
Kusura bakmayın çok mesaj yazdım ama benim için önemli bir mesele.

Kullandığınız COMODO IS içerisinde bir tarama özelliği de mevcut. HitmanPro virüsü tespit eder ve temizler. COMODO IS ise sizi zararlılara karşı korur, isterseniz COMODO IS'nin görevler bölümünden CCE (COMODO Cleaning Essentials) adlı removal tool yazılımını da kullanabilirsiniz.

Kullandığınız COMODO IS içerisinde bir tarama özelliği de mevcut. HitmanPro virüsü tespit eder ve temizler. COMODO IS ise sizi zararlılara karşı korur, isterseniz COMODO IS'nin görevler bölümünden CCE (COMODO Cleaning Essentials) adlı removal tool yazılımını da kullanabilirsiniz.
Hocam görmedimiz sanırım ama tarama 1 dakika 39 saniye sürdü kısa değilmi? ayrıca yeniden başlatırken hitman pro 3.8 tarzında bir yazı çıktı sonra windowsa attı.

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için.
İyi günler dilerim.

Geri