Virüs Bulaştı Yardım!

yureksyz

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,413
Arkadaşlar torrent aracılığı ile God of War indirdim. Şimdiye kadar hiç bulaşmamıştım korsana, dün GoW indirdim ve bugün instagram hesabımdan paylaşımlar yapıldı. İnsanlar takip edildi. Herhangi bir giriş görünmüyor ama sıkıntı büyük gibi yedeklerimin arasına sızan virüs olabilir diye antivirüs önerisi istiyorum. Format atıyorum ne olur ne olmaz diye antivirüs önerisi istiyorum.

Arkadaşlar torrent aracılığı ile God of War indirdim. Şimdiye kadar hiç bulaşmamıştım korsana, dün GoW indirdim ve bugün instagram hesabımdan paylaşımlar yapıldı. İnsanlar takip edildi. Herhangi bir giriş görünmüyor ama sıkıntı büyük gibi yedeklerimin arasına sızan virüs olabilir diye antivirüs önerisi istiyorum. Format atıyorum ne olur ne olmaz diye antivirüs önerisi istiyorum.
Kaspersky

aynı virüs banada girmişti bende valorant için bi dosya indirmiştim açılmıyordu oyun instagram'da paylaşımlar yapıldı discord'da herkese link attı youtube kanalına videolar attı telifden kanallar kapatıldı hep virüs taraması falan işe yaramadı format attım tüm hesapların mail adresi ve şifrelerini değiştirdim anca düzeldi.

Malwarebytes ve Kaspersky.

en iyisi

Arkadaşlar hesabımda giriş konumu göremiyorum. Ben aeroinsta kullanıyordum ondan dolayı da olabilir mi?
@DerratiX

Dur Tahmin Ediyim İnternete GOW Bedava İndir Yazıp İlk Çıkan Malum Siteden İndirdin.

Dur Tahmin Ediyim İnternete GOW Bedava İndir Yazıp İlk Çıkan Malum Siteden İndirdin.
Windows yükleniyor şu an yüklendiği gibi temiz kurulum yapacağım. Ama ondan öncesinde taratmak istiyorum.

Geri