Neler Yeni

Virüs Bulaştı Yardım!

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar torrent aracılığı ile God of War indirdim. Şimdiye kadar hiç bulaşmamıştım korsana, dün GoW indirdim ve bugün instagram hesabımdan paylaşımlar yapıldı. İnsanlar takip edildi. Herhangi bir giriş görünmüyor ama sıkıntı büyük gibi yedeklerimin arasına sızan virüs olabilir diye antivirüs önerisi istiyorum. Format atıyorum ne olur ne olmaz diye antivirüs önerisi istiyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Malwarebytes ve Kaspersky.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Arkadaşlar torrent aracılığı ile God of War indirdim. Şimdiye kadar hiç bulaşmamıştım korsana, dün GoW indirdim ve bugün instagram hesabımdan paylaşımlar yapıldı. İnsanlar takip edildi. Herhangi bir giriş görünmüyor ama sıkıntı büyük gibi yedeklerimin arasına sızan virüs olabilir diye antivirüs önerisi istiyorum. Format atıyorum ne olur ne olmaz diye antivirüs önerisi istiyorum.
Kaspersky

un1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Samet Gökmen
aynı virüs banada girmişti bende valorant için bi dosya indirmiştim açılmıyordu oyun instagram'da paylaşımlar yapıldı discord'da herkese link attı youtube kanalına videolar attı telifden kanallar kapatıldı hep virüs taraması falan işe yaramadı format attım tüm hesapların mail adresi ve şifrelerini değiştirdim anca düzeldi.

KlausM

80+ Silver
Malwarebytes ve Kaspersky.

en iyisi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar hesabımda giriş konumu göremiyorum. Ben aeroinsta kullanıyordum ondan dolayı da olabilir mi?
@DerratiX

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dur Tahmin Ediyim İnternete GOW Bedava İndir Yazıp İlk Çıkan Malum Siteden İndirdin.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dur Tahmin Ediyim İnternete GOW Bedava İndir Yazıp İlk Çıkan Malum Siteden İndirdin.
Windows yükleniyor şu an yüklendiği gibi temiz kurulum yapacağım. Ama ondan öncesinde taratmak istiyorum.

Top Bottom