Yardım Virüs şüphesi

Fransali

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,594
2 gün önce bir internet sitesinden bir uygulama indirdim fakat dosyanın içinden bytefence adında antivirüs programı çıktı .Ve beni bir panik sardı acaba dosya'da virüs varmıdır .virüs programını sildim windows defender ile 3 defa tarama yaptım bir şey çıkmadı daha sonra avast antıvırüs yükleyip baştan aşağı bilgisayarı 2 defa taradım yine bir şey çıkmadı. Daha sonra dosyları inceledim gözüme bir şey batmadı ve bilgisayar'da yavaşlama yok. Size sorum virüs olma ihtimali varmıdır .

2 gün önce bir internet sitesinden bir uygulama indirdim fakat dosyanın içinden bytefence adında antivirüs programı çıktı .Ve beni bir panik sardı acaba dosya'da virüs varmıdır .virüs programını sildim windows defender ile 3 defa tarama yaptım bir şey çıkmadı daha sonra avast antıvırüs yükleyip baştan aşağı bilgisayarı 2 defa taradım yine bir şey çıkmadı. Daha sonra dosyları inceledim gözüme bir şey batmadı ve bilgisayar'da yavaşlama yok. Size sorum virüs olma ihtimali varmıdır .
İhtimal olarak illa olabilir virüs programları her zaman virüsü silecek diye bir durum yok.Garanti çözüm istiyorsanız format atın.Şahsen atmanıza gerek yoktur büyük ihtimalle.

Uygulamayı kurarken bytefence kurmak istemiyorum diye bir şey çıkıyor onu atladın sanırım
Neyse sildiysen bşoolmaz devam et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,414
Üyeler
175,208
Son üye
saphirecapone34
Geri