YasinMKC Cezalı 80+ Silver Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 2,982 Reaksiyon skoru 2,229 1 Temmuz 2025 #14 ICEFLASH yazmış: tarama yetermı format atmama gerek yok mu Devamı için tıklayın... Tarat yeter formata gerek yok
ICEFLASH yazmış: tarama yetermı format atmama gerek yok mu Devamı için tıklayın... Tarat yeter formata gerek yok
ICEFLASH 80+ Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 75 Reaksiyon skoru 10 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 TinerciYasin yazmış: Tarat yeter formata gerek yok Devamı için tıklayın... bıde benım ındırdım dosya acık kaynak onda nasıl vırus olur acaba yanlıs uyarımı
TinerciYasin yazmış: Tarat yeter formata gerek yok Devamı için tıklayın... bıde benım ındırdım dosya acık kaynak onda nasıl vırus olur acaba yanlıs uyarımı
DogancanYr 80+ Silver Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 3,182 Reaksiyon skoru 789 1 Temmuz 2025 #16 False pozitive bu.
Alomoncy 80+ Bronze Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 646 Reaksiyon skoru 221 1 Temmuz 2025 #17 Virustotal her onune geleni virus olarak görüyor dostum zaten lisanslı bir antivirus almadan kesin sonuca ulaşamazsın.
Virustotal her onune geleni virus olarak görüyor dostum zaten lisanslı bir antivirus almadan kesin sonuca ulaşamazsın.
ICEFLASH 80+ Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 75 Reaksiyon skoru 10 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 DogancanYr yazmış: False pozitive bu. Devamı için tıklayın... NERDEN ANLADINIZ HOCM Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Temmuz 2025 DogancanYr yazmış: False pozitive bu. Devamı için tıklayın... yanı ıcım rahat olabılırmı ben bıraz pınpırıklıyımde boyle konularda
DogancanYr yazmış: False pozitive bu. Devamı için tıklayın... NERDEN ANLADINIZ HOCM Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Temmuz 2025 DogancanYr yazmış: False pozitive bu. Devamı için tıklayın... yanı ıcım rahat olabılırmı ben bıraz pınpırıklıyımde boyle konularda
TayyarCR 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 699 Reaksiyon skoru 293 1 Temmuz 2025 #19 Yanlış alarm olabilir bendede viruslü krekler var her ne kadar kullanmasamda ziplenmiş olduğu için zarar vermez. Kendi yaptığım uygulamalarıda virustotal virus olarak görebiliyor. Bu sebepten defenderi kaldırdım bende
Yanlış alarm olabilir bendede viruslü krekler var her ne kadar kullanmasamda ziplenmiş olduğu için zarar vermez. Kendi yaptığım uygulamalarıda virustotal virus olarak görebiliyor. Bu sebepten defenderi kaldırdım bende