virüslü hdd temizleme

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,973
elimde 2 tane 2tblik wd 3.5 hdd var çok eskiden kalma babam virüslü olduğunu pcye takıldığında direk pcyi kapattığını söyluyor denemeye yemedi napabilirim (2014te bit pazarından almış:D)

Ürünler sağlam mı?

Ürünler sağlam mı?
sağlam duruyor ayrıca depolama kutusundalar oradan çıkarıp baktım ama adaptörü falan durmuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünler sağlam mı?
https://www.conradelektronik.dk/p/w...sb-30-metallic-slv-antracit-wdblwe006-1244503 bunun daha eski versiyonu öndeki bildirim ışıkları yok

uppp

upppp

Son düzenleme:
elimde 2 tane 2tblik wd 3.5 hdd var çok eskiden kalma babam virüslü olduğunu pcye takıldığında direk pcyi kapattığını söyluyor denemeye yemedi napabilirim (2014te bit pazarından almış:D)
Bozuk olduğu için de bilgisayara takar takmaz kapatıyor olabilir. Sıradan bir virüsün bu kadar hızlı etki edeceğini düşünmüyorum

Bozuk olduğu için de bilgisayara takar takmaz kapatıyor olabilir. Sıradan bir virüsün bu kadar hızlı etki edeceğini düşünmüyorum
ben denemedim babam öyle diyor riske değermi deniyim mi

Format USB si hazırla. PC kapalıyken HDD yi tak. USB de tak. Direkt format ekranını aç. Sadece 2 TB lik HDD ye oradan biçimlendirme yaparak formattan çıkış yap.

Format USB si hazırla. PC kapalıyken HDD yi tak. USB de tak. Direkt format ekranını aç. Sadece 2 TB lik HDD ye oradan biçimlendirme yaparak formattan çıkış yap.
biostan biçimlendirebilirim

Geri