VirusTotal sonucu güvenilir mi?

ZqEmir

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar fitgirl den bir oyun indirdim ama içinden virüs uyarıları çıktı virustotal linki : VirusTotal

False-Positive olduğunu düşünüyorum ama pek emin olamadım indirsem sorun olur mu?

1. Korsan installer package indiriyorsun sence virüs gözükmemesi için bir sebep var mı :D? Lisanlanmamış coğu program virüs diye geçer.
2. False positive
3. Virüsleri saklamak zaten kolay. İlla hepsi virustotalda gözükecek diye bir şey yok.

1. Korsan installer package indiriyorsun sence virüs gözükmemesi için bir sebep var mı :D? Lisanlanmamış coğu program virüs diye geçer.
2. False positive
3. Virüsleri saklamak zaten kolay. İlla hepsi virustotalda gözükecek diye bir şey yok.
Yani emin olmak istedim hocam yinede teşekkürler.

Fitgirl genelde givenilmiyen bir herife ait bu konuda çok fazla şikayet gelmiştir forumlarda. Her seferinde yanlış yerden indirmişsiniz cart curt diyenler oluyor adamlar ısrarla doğru yerden indirmesine rağmen itiraz ediyorlar

Mümkünse korsana bulaşma tavsiye etmem. Ama genelde Dodi fitgirlden daha güvenilirdir hem daha hızlı yüklenir hemde sorun olmaz.
Dediğim gibi bedava aldığın birşeyden şüphelenmek doğaldır sen bilirsin.

Bence uygun sitelerden al

+ek olarak setuplara direk virus gömülmez genelde başka dosyadadır setup çalıtırıken daha sonra o dosyada diğerlerinin yanında yüklenmiş olur yani bütünlük taraması yapman lazım

Fitgirl genelde ivenilmiyen bir herife ait bu konuda çok fazla şikayet gelmiştir forumlarda. Her seferinde yanlış yerden indirmişsiniz cart curt diyenler oluyor adamlar ısrarla doğru yerden indirmesine rağmen itiraz ediyorlar

Mümkünse korsana bulaşma tavsiye etmem. Ama genelde Dodi fitgirlden daha güvenilirdir hem daha hızlı yüklenir hemde sorun olmaz.
Dediğim gibi bedava aldığın birşeyden şüphelenmek doğaldır sen bilirsin.

Bence uygun sitelerden al

+ek olarak setuplara direk virus gömülmez genelde başka dosyadadır setup çalıtırıken daha sonra o dosyada diğerlerinin yanında yüklenmiş olur yani bütünlük taraması yapman lazım
Hocam indiriceğim oyun maalesef dodi de yoktu onun için fitgirl den indirdim steamrip den indiriyim diyicektim de onada pek güvenemedim tek güvendiğim alternatif fitgirl yani

Hocam indiriceğim oyun maalesef dodi de yoktu onun için fitgirl den indirdim steamrip den indiriyim diyicektim de onada pek güvenemedim tek güvendiğim alternatif fitgirl yani

anladım, yani bilemedim ben genelde son 4-5 yıldır stem ve gogdan oynadığım için eskisi gibi korsan işlerini bıraktım, eskiden gözümüz kapalı yapardık ama şimdi ister istemez 3-5 kere düşünüyoruz. bu arada fitgirl şart değil normal sıkıştırlmamış olanı da indirebilirsin

Geri