Megatronus
80+ Silver
Dahası
burdaki tehditler ne oluyor tam olarak arkadaşlar bilgili olanlar yardımcı olabilir mi dosyayı indirdim çünkü
hocam eset norton ve hitmanpro ile tarama yaptım hiçbirşey çıkmadı kaspersky deneyeyim mi sizceÇoğu yerde uyarı vermemiş false postive olabilir ama 9 yerden olması çok o yüzden büyük ihtimalle virüs dür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Size tavsiyem Kaspersky ın premium üyeliğinin deneme sürümünü indirip taratmanız eyer bir virüs varsa bulur yüksek ihtimal
hocam sadece indirdim açmadım dosyayıÇoğu yerde uyarı vermemiş false postive olabilir ama 9 yerden olması çok o yüzden büyük ihtimalle virüs dür
Size tavsiyem Kaspersky ın premium üyeliğinin deneme sürümünü indirip taratmanız eyer bir virüs varsa bulur yüksek ihtimal
Dosyayı indirip çalıştırmadınızmı yoksa çalıştırdınızmı
rar da bile 9 çıktıysa ben indirmem hocam
burdaki tehditler ne oluyor tam olarak arkadaşlar bilgili olanlar yardımcı olabilir mi dosyayı indirdim çünkü
Dosyayı açmadıysanız yüzde doksan bir sorun yokturhocam eset norton ve hitmanpro ile tarama yaptım hiçbirşey çıkmadı kaspersky deneyeyim mi sizce
hocam sadece indirdim açmadım dosyayı
hocam o virüstotal linki siz bir şey indirmiyorsunuz merak etmeyinrar da bile 9 çıktıysa ben indirmem hocam
format atayım mı sizce çok kafama takıldıDosyayı açmadıysanız yüzde doksan bir sorun yoktur
bi deneyeyim size haber vereyim hocam tekrar hemen dönerimMerak etme o konuda ama Norton esetin bulamadığı çoğu şeyi Kaspersky bulabiliyor o yüzden sistemde başka bir şey de varsa bulur istersen bir tarat
Formatlık bir şey yok dosya rar olduğu için biligsayara indirdiginizde çalıştırmazsanız bir sorun çıkarmazformat atayım mı sizce çok kafama takıldı
yok hocam öyle değil .Dhocam o virüstotal linki siz bir şey indirmiyorsunuz merak etmeyin
hocam çoğu kişi öyle dedi ama takıntı yaptım nedense ya :/yok hocam öyle değil .D
rar dosyasında bile öyle diyorsa kendi düşüncem olarak indirmem demek istedim
hocam bu arada kurmadıysan sıkıntı yok dosyayı silmen yeterli