Neler Yeni

Çözüldü✓ VirüsTotalin bulduğu tehditler virüs mü ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Açtığın 3. Konu bu. Bu kadar fazla takma kafana. Benim bilgisayar da virüs programını geçtim defender bile yok. Bu güne kadar ufak tefek şeyler dışında bi sorun çıkmadı
evet doğru ama işte takıntılıyım nedense o yüzden bu kadar takıyorum zaten norton hitmanpro kaspersky eset hepsi ile tam tarama yaptım hiçbirşey çıkmadı

man a man

80+ Bronze
evet doğru ama işte takıntılıyım nedense o yüzden bu kadar takıyorum zaten norton hitmanpro kaspersky eset hepsi ile tam tarama yaptım hiçbirşey çıkmadı
Ssd yi yormak istemiyorum demiştin demi az önce bu gidişle formattan daha fazla yoracaksın

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
formatı biliyorum hocam da ssd yi gereksiz yere yormak istemiyorum yamayı güvenilir başka yerden bulucam artık biraz bu konularda takıntılıyım malaesef bi de sistemi toplayalı 1.5 ay oldu format atmak istemiyorum pek
seni anlıyorum dostum ama bazı şeyleri tecrübe etmelisin.bak ben 6 senedir torrenten bütün hikayeli oyunları bitirdim. türkçe yamalardan zarar gelmez çok fazla aşşağıda ki linklere inme ilk 3 kategori yeterlidir. yamayı dene çalışmazsa silersin garip bi durum sezersen sana tavsiye verirler.

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
formatı biliyorum hocam da ssd yi gereksiz yere yormak istemiyorum yamayı güvenilir başka yerden bulucam artık biraz bu konularda takıntılıyım malaesef bi de sistemi toplayalı 1.5 ay oldu format atmak istemiyorum pek
Pratik bir yöntem tavsiyesi yazıyor bunu dikkate alabilirsiniz.
Son kullanıcı için önemli.

Yönetici olmayan bir hesap kullanın​

Kötü amaçlı yazılımların çoğu, yanlışlıkla bir kullanıcı tarafından veya otomatik olarak başlatıldıkları anda, aktif kullanıcıyla aynı ayrıcalıklar altında çalışır. Bu, hesap ayrıcalıklarını sınırlayarak kötü amaçlı yazılımların herhangi bir cihazda önemli değişiklikler yapmasını önleyebileceğiniz anlamına gelir.

Varsayılan olarak Windows, ayrıcalıkların otomatik, ayrıntılı kontrolünü sağlamak için Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni (UAC) kullanır ; ayrıcalıkları geçici olarak kısıtlar ve bir uygulama sistemde sonuç doğurabilecek değişiklikler yapmaya çalıştığında etkin kullanıcıyı uyarır. UAC, yönetici kullanıcıların ayrıcalıklarının sınırlandırılmasına yardımcı olsa da kullanıcılar istendiğinde bu kısıtlamayı geçersiz kılabilir. Sonuç olarak, bir yönetici kullanıcının yanlışlıkla kötü amaçlı yazılımın çalıştırılmasına izin vermesi oldukça kolaydır.

Günlük etkinliklerin kötü amaçlı yazılım bulaşmasına ve diğer yıkıcı değişikliklere yol açmamasını sağlamak amacıyla, düzenli kullanım için yönetici olmayan bir hesap kullanmanız önerilir. Yönetici olmayan bir hesap kullanarak yetkisiz uygulamaların yüklenmesini ve sistem ayarlarında yanlışlıkla değişiklik yapılmasını önleyebilirsiniz. Yönetici ayrıcalıklarına sahip bir hesap kullanarak web'de gezinmekten veya e-postalarınızı kontrol etmekten kaçının.

Gerektiğinde uygulamaları yüklemek veya yönetici ayrıcalıkları gerektiren yapılandırma değişiklikleri yapmak için yönetici olarak oturum açın.

Kullanıcı hesapları oluşturma ve yönetici ayrıcalıkları verme hakkında bilgi edinin

Top Bottom