OpenIV virüslü mü???

false-positive olabilir sadece 2 uyarı var

false-positive yani yapı gereği şüpheli görünüyor çok teknik detay veremiyorum kelimeyle ilgili ama zaten openiv yi araştırdığınız zaman yabancı kaynaklar bunun modlama toolu olmasından dolayı olduğunu söylüyor yani güvenli

teşekkürler hocam sağolun bir an korktum kurduğum için ama sorun yoksa ne güzel.

guvenilir bende aktif olarak antivirus ile kullaniyorum

GTA V Modding Aracı diye belirtmişler kötü amaçlı yazılım diyen 4 AntiV. var, izole değilse ve sistem üzerinden haberleşme yapıyorsa düşünmek gerek...

Uzaktan Erişim
Uzak masaüstü ile ilgili bir dize içerir Terminal hizmetiyle ilgili anahtarları okur (genellikle RDP ile ilgili)
Parmak izi
Paylaşılan ağ kaynakları hakkında bilgi sorgulama yeteneği içerir Geçerli sistem hakkında bilgi alma yeteneği içerir Çekirdek hata ayıklayıcı bilgilerini sorgular Sorgulama işlem bilgileri İnternet önbellek ayarlarını sorgular (genellikle index.dat veya internet önbelleğindeki ayak izlerini gizlemek için kullanılır) Etkin bilgisayar adını okur Şifreleme makinesi REHBERİNİ okur Windows kurulum dilini okur.
Kalıcılık
Çalışma işlemini kancalar / yamalar yükler
kaçamaklı
Giriş dosyası, İçe Aktarma Adresi Tablosunun (IAT) bir parçası olmayan API referansları içerir Bir adli tıp / izleme aracının varlığını muhtemelen kontrol eder
Casus yazılım
Enjeksiyon yönteminin bir parçası olarak kullanılabilecek bir dize bulundu
Ağ Davranışı
Kişiler 4 alan adı ve 4 ana bilgisayar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye