Neler Yeni

Çözüldü✓ VirüsTotalin bulduğu tehditler virüs mü ?

Gloxy

80+ Bronze

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i

burdaki tehditler ne oluyor tam olarak arkadaşlar bilgili olanlar yardımcı olabilir mi dosyayı indirdim çünkü
3 büyük firma generic demiş.
Paketten çıkarman gerekebilir neyin sebep olduğuna.
İstersen joesandbox a yolla dosyayı...
Büyükse bilemem tabi.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
3 büyük firma generic demiş.
Paketten çıkarman gerekebilir neyin sebep olduğuna.
İstersen joesandbox a yolla dosyayı...
Büyükse bilemem tabi.
hocam format atıcam gibi ama bilmiyorum kaspersky taraması yapıyorum şuan

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Neden yetki verdin mi herhangi bir programa?
hayır dosyayı indirmeden önce tarama yapmıştım virüstotalde sorun çıkmadı rar dosyasını indirdikten sonra dedim bir daha kontrol edeyim diye 9 tane tehdit çıktı keşke hiç indirmeseydim en azından içim rahat olurdu

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
hayır dosyayı indirmeden önce tarama yapmıştım virüstotalde sorun çıkmadı rar dosyasını indirdikten sonra dedim bir daha kontrol edeyim diye 9 tane tehdit çıktı keşke hiç indirmeseydim en azından içim rahat olurdu
Paket içindeki zararlı sistemine giremez.
O VT servisleri hash kodlarına göre değerlendirme yapıyor. Paketin içindeki zararlı olabilecek dosyalara erişim izni vermediğin sürece (UAC açık olmalı) sistemine hakimiyet kuramaz.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Paket içindeki zararlı sistemine giremez.
O VT servisleri hash kodlarına göre değerlendirme yapıyor. Paketin içindeki zararlı olabilecek dosyalara erişim izni vermediğin sürece (UAC açık olmalı) sistemine hakimiyet kuramaz.
o zaman format atmayayım mı hocam ya virüs gizlenmişse sisteme bulaşıp ve antivirüs bunu bulamıyorsa diyelim tam bilmediğim için belki saçmalamış olabilirim ama dosyayı indirdiğim zaman trojan diğer dosyalara bulaşmaz mı

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
o zaman format atmayayım mı hocam ya virüs gizlenmişse sisteme bulaşıp ve antivirüs bunu bulamıyorsa diyelim tam bilmediğim için belki saçmalamış olabilirim ama dosyayı indirdiğim zaman trojan diğer dosyalara bulaşmaz mı
Atmana gerek yok.
Güvenlik konusunda paylaştığım konuyu incele.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
link atabilir misiniz hocam bulamadım da
İçin rahat etsin diye ve detayları buradan inceleyebilirsin.

Bahsettiğim konu ise

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
ya dostum bak yeni nesilsin anlıyorum korkma bu kadar. türkçe yamanı kur oyna geç bu kadar kasma bişi olduğunu anlarsan format atmayı öğrenirsin denersin yamanı kur oyununa bak.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
ya dostum bak yeni nesilsin anlıyorum korkma bu kadar. türkçe yamanı kur oyna geç bu kadar kasma bişi olduğunu anlarsan format atmayı öğrenirsin denersin yamanı kur oyununa bak.
formatı biliyorum hocam da ssd yi gereksiz yere yormak istemiyorum yamayı güvenilir başka yerden bulucam artık biraz bu konularda takıntılıyım malaesef bi de sistemi toplayalı 1.5 ay oldu format atmak istemiyorum pek

man a man

80+ Bronze
formatı biliyorum hocam da ssd yi gereksiz yere yormak istemiyorum yamayı güvenilir başka yerden bulucam artık biraz bu konularda takıntılıyım malaesef bi de sistemi toplayalı 1.5 ay oldu format atmak istemiyorum pek
Açtığın 3. Konu bu. Bu kadar fazla takma kafana. Benim bilgisayar da virüs programını geçtim defender bile yok. Bu güne kadar ufak tefek şeyler dışında bi sorun çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,821
Üyeler
166,086
Son üye
DwexxeHP
Top Bottom