Gloxy
80+ Bronze
yok hocam gerek yok ama takıntı yaptıysan kaspersky deneme sürümünde tarama yapabilirsinhocam çoğu kişi öyle dedi ama takıntı yaptım nedense ya :/
yok hocam gerek yok ama takıntı yaptıysan kaspersky deneme sürümünde tarama yapabilirsinhocam çoğu kişi öyle dedi ama takıntı yaptım nedense ya :/
3 büyük firma generic demiş.
burdaki tehditler ne oluyor tam olarak arkadaşlar bilgili olanlar yardımcı olabilir mi dosyayı indirdim çünkü
hocam format atıcam gibi ama bilmiyorum kaspersky taraması yapıyorum şuan3 büyük firma generic demiş.
Paketten çıkarman gerekebilir neyin sebep olduğuna.
İstersen joesandbox a yolla dosyayı...
Büyükse bilemem tabi.
Neden yetki verdin mi herhangi bir programa?hocam format atıcam gibi ama bilmiyorum kaspersky taraması yapıyorum şuan
hayır dosyayı indirmeden önce tarama yapmıştım virüstotalde sorun çıkmadı rar dosyasını indirdikten sonra dedim bir daha kontrol edeyim diye 9 tane tehdit çıktı keşke hiç indirmeseydim en azından içim rahat olurduNeden yetki verdin mi herhangi bir programa?
Paket içindeki zararlı sistemine giremez.hayır dosyayı indirmeden önce tarama yapmıştım virüstotalde sorun çıkmadı rar dosyasını indirdikten sonra dedim bir daha kontrol edeyim diye 9 tane tehdit çıktı keşke hiç indirmeseydim en azından içim rahat olurdu
o zaman format atmayayım mı hocam ya virüs gizlenmişse sisteme bulaşıp ve antivirüs bunu bulamıyorsa diyelim tam bilmediğim için belki saçmalamış olabilirim ama dosyayı indirdiğim zaman trojan diğer dosyalara bulaşmaz mıPaket içindeki zararlı sistemine giremez.
O VT servisleri hash kodlarına göre değerlendirme yapıyor. Paketin içindeki zararlı olabilecek dosyalara erişim izni vermediğin sürece (UAC açık olmalı) sistemine hakimiyet kuramaz.
Atmana gerek yok.o zaman format atmayayım mı hocam ya virüs gizlenmişse sisteme bulaşıp ve antivirüs bunu bulamıyorsa diyelim tam bilmediğim için belki saçmalamış olabilirim ama dosyayı indirdiğim zaman trojan diğer dosyalara bulaşmaz mı
link atabilir misiniz hocam bulamadım daAtmana gerek yok.
Güvenlik konusunda paylaştığım konuyu incele.
İçin rahat etsin diye ve detayları buradan inceleyebilirsin.link atabilir misiniz hocam bulamadım da
formatı biliyorum hocam da ssd yi gereksiz yere yormak istemiyorum yamayı güvenilir başka yerden bulucam artık biraz bu konularda takıntılıyım malaesef bi de sistemi toplayalı 1.5 ay oldu format atmak istemiyorum pekya dostum bak yeni nesilsin anlıyorum korkma bu kadar. türkçe yamanı kur oyna geç bu kadar kasma bişi olduğunu anlarsan format atmayı öğrenirsin denersin yamanı kur oyununa bak.
Açtığın 3. Konu bu. Bu kadar fazla takma kafana. Benim bilgisayar da virüs programını geçtim defender bile yok. Bu güne kadar ufak tefek şeyler dışında bi sorun çıkmadıformatı biliyorum hocam da ssd yi gereksiz yere yormak istemiyorum yamayı güvenilir başka yerden bulucam artık biraz bu konularda takıntılıyım malaesef bi de sistemi toplayalı 1.5 ay oldu format atmak istemiyorum pek