İnternetten otomatik piyano çalan bir program buldum program korsan değil ilegal bir şey de değil virüs olmaz ama virüstotal de uyarı çıktı sizce ortaya çıktı virüs mü link:
herhangi bir sistem izni ve güncelleme istiyorsa muhtemelen ransom dener.İnternetten otomatik piyano çalan bir program buldum program korsan değil ilegal bir şey de değil virüs olmaz ama virüstotal de uyarı çıktı sizce ortaya çıktı virüs mü link:
Temiz virüs değil gibi duruyor kullanabilirsiniz her neyseİnternetten otomatik piyano çalan bir program buldum program korsan değil ilegal bir şey de değil virüs olmaz ama virüstotal de uyarı çıktı sizce ortaya çıktı virüs mü link:
sizce indirsem bir şey olurmu bilgilerim falan çalınır mıherhangi bir sistem izni ve güncelleme istiyorsa muhtemelen ransom dener.
(
Potential IP "2.0.8.0" found in string "TLazWriterTiff - Lazarus LCL: 2.0.8.0 - FPC: 3.0.4"
Potential IP "2.0.8.0" found in string "TTiffImage - Lazarus LCL: 2.0.8.0 - FPC: 3.0.4"
"1.6.8.3")
bunun dışında masum görünüyor.
Temiz ve asıl kaynağından indirebilirsin.sizce indirsem bir şey olurmu bilgilerim falan çalınır mı