Neler Yeni

Virüsü elle temizlersem virüs kalabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet Akif
Virüssüz bir usbnin virüslü bilgisayara takılıp içindeki dosyalar silinip ve 1 ay sonra win atmak için biçimlendirirsek virüs kalırmı?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Bütün dosyaları silersen kalabileceğini haliyle düşünmüyorum ancak bu konuyu daha bilgili üyelerimize bırakıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet Akif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet Akif
Biçimlendirme işlemi sonrası disk temizleneceği için zararlı da temizlenir. Fakat elle temizlemek yerine güvenlik yazılımı kullanmanız önerilir.
Önceden temizlenmişti sonra win yüklemek için biçimlendirildi kalmışmıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet Akif
Windows ISO'sunu USB'ye yazdırma işleminde USB biçimlendirildiğinden bir şey kalmamıştır. Bir sorun olmaz.
Ben mediacraitiontooldu herhalde ismi onla attım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows ISO'sunu USB'ye yazdırma işleminde USB biçimlendirildiğinden bir şey kalmamıştır. Bir sorun olmaz.
Hocam ben konuşma başlatamıyorum siz yazarmısınız özelden daha detaylı anlatıyım?

Hocam peki usbyi biçimlendirmek için taktığımızda virüs geçermi pcye,pc işyerinin pcsi?

Windows dosyalarına geçmişmidir?

İso değil bu arada?

@Treyarch

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet Akif
Ben mediacraitiontooldu herhalde ismi onla attım?

Hocam ben konuşma başlatamıyorum siz yazarmısınız özelden daha detaylı anlatıyım?

Hocam peki usbyi biçimlendirmek için taktığımızda virüs geçermi pcye,PC işyerinin pcsi?

Windows dosyalarına geçmişmidir?

İso değil bu arada?

@Treyarch
@Abdullah Hacıgül

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet Akif
@BruhMomentÖyleBir ,

Size sorun olmaz dediğim hâlde neden defalarce kez mesajımı alıntılayıp konuyla alakası olmayan Abdullah Hacıgül'ü devreye sokuyorsunuz?
Aktif kullanıcı yoktu belki bilir, sorunun cevabını aldım ama bir sorum daha var.Usbyi taktık o anda geçermi virüs geçti ise usbyi biçimlendirdik sonra win atarken program yine usbyi biçimlendirdi o sırada win yüklenirken virüs girebilirmi?Bu 2 sorunun cevabını istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,971
Üyeler
164,758
Son üye
77acrep77
Top Bottom