Neler Yeni

Virüsü elle temizlersem virüs kalabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet Akif
Aktif kullanıcı yoktu belki bilir, sorunun cevabını aldım ama bir sorum daha var.Usbyi taktık o anda geçermi virüs geçti ise usbyi biçimlendirdik sonra win atarken program yine usbyi biçimlendirdi o sırada win yüklenirken virüs girebilirmi?Bu 2 sorunun cevabını istiyorum.
@Treyarch

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Yahu arkadaşım, sana sorun olmaz diye kaç kere söylemem gerekiyor? Zaten o arada USB biçimlendirilmiş oluyor, biçimlendirme sonrası disk görüntüsü üzerine yazılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet Akif
Yahu arkadaşım, sana sorun olmaz diye kaç kere söylemem gerekiyor? Zaten o arada USB biçimlendirilmiş oluyor, biçimlendirme sonrası disk görüntüsü üzerine yazılıyor.
Ya sorum biçimlendiriyorya o sırada win dosyalarını yazıyor win doayalarını yazarken bulaşırmı diyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde konu ile alakasız usbyi direk takıncamı bulaşıyor?

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
merak etme dandirik bir virüse benziyor

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
adam akıllı bir zararlı yazılım olsa farkında bile olmazdınız

Adam akıllı olması için farkında olmamamız mı gerekiyor? Memz virüsü adam akıllı değil mi? Ama ekrana onlarca şey çıkartıyor, farkına varmamızı sağlıyor?

Senin forum içerisinde Avast tavsiye ettiğini de gördüm. Avast veri hırsızlığı yapan bir şirkettir, ürünleride kalitesizdir.

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Adam akıllı olması için farkında olmamamız mı gerekiyor? Memz virüsü adam akıllı değil mi? Ama ekrana onlarca şey çıkartıyor, farkına varmamızı sağlıyor?

Senin forum içerisinde Avast tavsiye ettiğini de gördüm. Avast veri hırsızlığı yapan bir şirkettir, ürünleride kalitesizdir.
zamamnında avast kulanıyordum kaletli idi ama şimdi çok kaltesiz. bazı zararlı yazılımlar format bile kaldırmaz ama bazıları kendini açık eder fidye virüsleri gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom