Visual Studio C# Readline Hatası

DaiŠyy

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar. Youtube üzerinden Enes Bayram kanalından C# derslerine başladım .2. videodayım.Programı çalışıtrdığımızda gelip giden konsolu sabit tutmak için ReadLine komutunu kullanıyor hocamız fakat ben aynı işlemleri yapmama rağmen konsol hal açılıp geri kapanıyor.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim Teşekkürler
Ekran Görüntüsü (265).png
Ekran Görüntüsü (266).png

Arkadaşlar. Youtube üzerinden Enes Bayram kanalından C# derslerine başladım .2. videodayım.Programı çalışıtrdığımızda gelip giden konsolu sabit tutmak için ReadLine komutunu kullanıyor hocamız fakat ben aynı işlemleri yapmama rağmen konsol hal açılıp geri kapanıyor.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim Teşekkürler Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Normal şartlarda bir yanlışınız gözükmüyor ama olmuyorsa şunlar da aynı işlevi gören kodlar:
C#:
Console.Read();
ya da
Console.ReadKey();

Arkadaşlar. Youtube üzerinden Enes Bayram kanalından C# derslerine başladım .2. videodayım.Programı çalışıtrdığımızda gelip giden konsolu sabit tutmak için ReadLine komutunu kullanıyor hocamız fakat ben aynı işlemleri yapmama rağmen konsol hal açılıp geri kapanıyor.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim Teşekkürler Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hatayokburada.

ctrl + f5 ile başlatmayı denediniz mi

Yazmıyor ama .
PRESS ANY KEY TO CONTUNİE .Basıyorum bu sefer yine konsol kapanıyor :(
Sanırım çok basit bir hatayla karşı karşıyayız, kodlarınızı abc namespace e yazmışsınız fakat hello world namespacesini çalıştırmaya çalışıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Görüntüsü (265).png

Kırmızı ile işaretlediğim yere tıklayıp abc seçerseniz çalışabilir.

Sanırım çok basit bir hatayla karşı karşıyayız, kodlarınızı abc namespace e yazmışsınız fakat hello world namespacesini çalıştırmaya çalışıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kırmızı ile işaretlediğim yere tıklayıp abc seçerseniz çalışabilir.
Oldu ya çok teşekkür ederim :) Yardımcı olmaya çalışan herkese de teşekkürler :)

Geri