mustafakrt27
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Sa video izlerken adamın yazdığı kod çalışırken benimkinde sorun oluyor (yazılıma yeni başlıyorum)
olmadı yine aynı hatanumbers.py isimli bir dosya oluşturup onu programa sürekle ve ona yazıp dene aynı şeyleri
olmadıdosya oluşturmamışsın samırım. numbers.py olarak dosya oluşturup içine yaz.
CTRL + S ye bas dosyay kaydetmemişsinolmadı yine aynı hata
olmadı
C:\Users\musta\PYTHON\numbers.py olması lazım konsoldaki kısmınolmadı yine aynı hata
olmadı
knk delirdim kafayı yedim bu yine olmuyoCTRL + S ye bas dosyay kaydetmemişsi
tm deniyom:\Users\musta\PYTHON\numbers.py
1-) C: ye girdim Users yok bende kullanıcılara girdim sonra musta ya giridm ordada python yokC:\Users\musta\PYTHON\numbers.py
klasör aç masaüstüne PYTHON diye numbers.py dosyasını içine at
klasör aç masaüstüne PYTHON diye numbers.py dosyasını içine at. Yanlış anladın yazdığımı.1-) C: ye girdim Users yok bende kullanıcılara girdim sonra musta ya giridm ordada python yok
yok herşeyi deniyom olmuyo kaydediyom yine olmuyoÖncelikle ctrl +s ye bas sonrasında numbers.py olarak yazıdığın yere dosyanın adını yazman gerekiyor örneğin "ornek. py" gibi adamın yazdığının aynısını yazdığında çalıştırmak istiyorsan basit bir şekilde dosyanın adını değiştirince sorun çözülecektir.
yazdığım kodumuFarklı kaydetten "C:\Users\musta" buraya kaydet
yav sen adamsın oldu peki şimdi ben hep böylem yapcam kod yazdığımmda flnFarklı kaydetten "C:\Users\musta" buraya kaydet