Neler Yeni

Çözüldü✓ visual studio code hatası

Reaksiyon skoru
52
Sa video izlerken adamın yazdığı kod çalışırken benimkinde sorun oluyor (yazılıma yeni başlıyorum)
python vsc.png

numbers.py isimli bir dosya oluşturup onu programa sürekle ve ona yazıp dene aynı şeyleri

dosya oluşturmamışsın samırım. numbers.py olarak dosya oluşturup içine yaz.

Ekler

• olmadııı.png
    olmadııı.png
    94.9 KB · Hit: 40
Son düzenleme:

Ekler

• yeter.png
    yeter.png
    94.7 KB · Hit: 42
Öncelikle ctrl +s ye bas sonrasında numbers.py olarak yazıdığın yere dosyanın adını yazman gerekiyor örneğin "ornek. py" gibi adamın yazdığının aynısını yazdığında çalıştırmak istiyorsan basit bir şekilde dosyanın adını değiştirince sorun çözülecektir.

C:\Users\musta\PYTHON\numbers.py

klasör aç masaüstüne PYTHON diye numbers.py dosyasını içine at
1-) C: ye girdim Users yok bende kullanıcılara girdim sonra musta ya giridm ordada python yok

1-) C: ye girdim Users yok bende kullanıcılara girdim sonra musta ya giridm ordada python yok
klasör aç masaüstüne PYTHON diye numbers.py dosyasını içine at. Yanlış anladın yazdığımı.

Son düzenleme:
Öncelikle ctrl +s ye bas sonrasında numbers.py olarak yazıdığın yere dosyanın adını yazman gerekiyor örneğin "ornek. py" gibi adamın yazdığının aynısını yazdığında çalıştırmak istiyorsan basit bir şekilde dosyanın adını değiştirince sorun çözülecektir.
yok herşeyi deniyom olmuyo kaydediyom yine olmuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı kaydetten "C:\Users\musta" buraya kaydet
yazdığım kodumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı kaydetten "C:\Users\musta" buraya kaydet
yav sen adamsın oldu peki şimdi ben hep böylem yapcam kod yazdığımmda fln

Yapabilirsin np başka bi klasöre de koyabilirsin ama çalıştırırken o klasörde olduğundan emin olman lazım

Geri