E Erhannqq 80+ Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 106 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Erhan Dün, 19:15 #1 sağ tarafta bir pencere vardı onu açamadım nereden açılacağını söylerseniz çok mutlu olurum
man a man 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 808 1 dakika önce #2 Üstte görünüm var oradan açıp kapatıyorsun ek pencereleri. Pencereyi tutup sağa sola sürüklersen oraya yapışır
Üstte görünüm var oradan açıp kapatıyorsun ek pencereleri. Pencereyi tutup sağa sola sürüklersen oraya yapışır
E Erhannqq 80+ Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 106 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Erhan Az önce Konu Sahibi Konu Sahibi #3 man a man yazmış: Üstte görünüm var oradan açıp kapatıyorsun ek pencereleri. Pencereyi tutup sağa sola sürüklersen oraya yapışır Devamı için tıklayın... Adı ne işte onu soruyorum oradan olduğunu biliyorum ama bulamadım
man a man yazmış: Üstte görünüm var oradan açıp kapatıyorsun ek pencereleri. Pencereyi tutup sağa sola sürüklersen oraya yapışır Devamı için tıklayın... Adı ne işte onu soruyorum oradan olduğunu biliyorum ama bulamadım