Neler Yeni

Vitamin önerisi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
bedirhan
yaşım 4 aya 15 olucak boy 166 kilo 57 boyumun uzaması için hangi vitaminlerden almam gerek kan tahlillerinde eksik yada fazla değer cıkmadı yinede almak istiyorum ( boy konusunda doktora danışmadım)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
yaşım 4 aya 15 olucak boy 166 kilo 57 boyumun uzaması için hangi vitaminlerden almam gerek kan tahlillerinde eksik yada fazla değer cıkmadı yinede almak istiyorum ( boy konusunda doktora danışmadım)
Çok dert etme emin ol en az 1.75 olursun oda en az 15-17 arasında asıl boy atılıyor genelde Tavsiyem kilo al yani 60 falan ol ve bol spor yap ama Ağırlık kaldırmadan daha çok Barfiks Koşu falan ve erken uyu çünkü gerçekten insan boyu en çok gece uzuyormuş Yani 1 ayda 10cm atmayı bekleme zaten ortalama 3-5 ayda muhtemelen 10-20cm atarsın yani çevreme baktığım zaman genelde kilolu insanlar daha uzun ama gençlerde yani 18'den sonrada kilo alanları saymıyorum benim kuzenim 11-12 yaşında ve ben 18 Çocugun boyu 1.60 falan ama baya kilolu kalıplı yani kilo önemli ama sağlıklı şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış yazmışım şuan yaşım 15 4 aya 16 olucak hocam ne kadar uzun olursam o kadar iyi olur geceleri çok uyumuyorum bazen okuldan gelip direk uyuyorum o zamanda gece 2 gibi uyanıyorum
hangi vitaminlerden ve markadan lazım solgar diğe markalardan daha pahalu diğer markalar sıkıntılı mı biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ismail baran şen
Hiçbir vitamin veya mineral eksikliği görülmediği sürece boy uzamasını etkilemez

Top Bottom