Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,389
Onlar ufak tefek detaylar ya. İsteseler verirler bana özel nolcak.Pro bu fiyata 2.eli bile yok
Onlar ufak tefek detaylar ya. İsteseler verirler bana özel nolcak.Pro bu fiyata 2.eli bile yok
Hayır imei sadece Xiaomilerde ve eski samsunglarda kaldı, genel olarak oneplus vivo oppo vb firmalar bootloader kilidini kapattı samsung da bootloader one ui 8 ile kapanicak.Vivo oppo iqoo da İMEI var mı ?
E tamam benim dediğime çıktı olay işte IMEI repair veya server kaydı yok bu markalarda ?Hayır imei sadece Xiaomilerde ve eski samsunglarda kaldı, genel olarak oneplus vivo oppo vb firmalar bootloader kilidini kapattı samsung da bootloader one ui 8 ile kapanicak.
Vivo X100 serisinin Çin versiyonuna imei kaydı yapılabiliyordu ama X200 serisini takip etmedim bilmiyorum ne yazık ki. Bu işlerde kar marjı ve arz talep dengesine göre ilerliyorlar bildiğim kadarıyla. Yoksa Motorola, Meizu, Sony, ZTE gibi markalara imei atılabiliyor mu diye uğraştıklarını sanmıyorum.E tamam benim dediğime çıktı olay işte IMEI repair veya server kaydı yok bu markalarda ?
bende yd s24 ultra var one ui 8 de yükledim artık buna kayıtda olmaz heraldeHayır imei sadece Xiaomilerde ve eski samsunglarda kaldı, genel olarak oneplus vivo oppo vb firmalar bootloader kilidini kapattı samsung da bootloader one ui 8 ile kapanicak.
8 ay kullanabiliyorsun her sene, 1 tane tr cihazı alacagima 2 tane yd cihazi alir aileme veririm her sene 4 ayda kullanmayi veririmE tamam benim dediğime çıktı olay işte IMEI repair veya server kaydı yok bu markalarda ?
Samsung kayıt fazla tuzlu ve s23 serisi üzerindeki cihazlarda kayıt yok (2 senedir serverleri kapalı) ikinci elde android uyguna gidiyor hele ki yd ise çok daha uyguna, bence satmak yerine 4 ay başka bir cihaz simli saat vs kullan veya ailendeki birine verebilirsin zaten her sene yenileniyor sadece 4 ay idare etmen gerekiyorbende yd s24 ultra var one ui 8 de yükledim artık buna kayıtda olmaz heraldesatsam kaça gider maksimum şuan kapalı zaten simler doldu...
S23 ultralar kayıt aktifmi hocam şuan peki, 2 telefon taşımak gerçekten yoruyor bazenSamsung kayıt fazla tuzlu ve s23 serisi üzerindeki cihazlarda kayıt yok (2 senedir serverleri kapalı) ikinci elde android uyguna gidiyor hele ki yd ise çok daha uyguna, bence satmak yerine 4 ay başka bir cihaz simli saat vs kullan veya ailendeki birine verebilirsin zaten her sene yenileniyor sadece 4 ay idare etmen gerekiyor
U7 koduna kadar açıkS23 ultralar kayıt aktifmi hocam şuan peki, 2 telefon taşımak gerçekten yoruyor bazen![]()
Evet fakat fiyatlarına bakmanı öneririm samsung biraz tuzlu dediğim gibiS23 ultralar kayıt aktifmi hocam şuan peki, 2 telefon taşımak gerçekten yoruyor bazen![]()