❌İndirim Bitti! Vivo x200 FE 12/256 40.799tl

Hayır imei sadece Xiaomilerde ve eski samsunglarda kaldı, genel olarak oneplus vivo oppo vb firmalar bootloader kilidini kapattı samsung da bootloader one ui 8 ile kapanicak.
E tamam benim dediğime çıktı olay işte IMEI repair veya server kaydı yok bu markalarda ?

E tamam benim dediğime çıktı olay işte IMEI repair veya server kaydı yok bu markalarda ?
Vivo X100 serisinin Çin versiyonuna imei kaydı yapılabiliyordu ama X200 serisini takip etmedim bilmiyorum ne yazık ki. Bu işlerde kar marjı ve arz talep dengesine göre ilerliyorlar bildiğim kadarıyla. Yoksa Motorola, Meizu, Sony, ZTE gibi markalara imei atılabiliyor mu diye uğraştıklarını sanmıyorum.

Hayır imei sadece Xiaomilerde ve eski samsunglarda kaldı, genel olarak oneplus vivo oppo vb firmalar bootloader kilidini kapattı samsung da bootloader one ui 8 ile kapanicak.
bende yd s24 ultra var one ui 8 de yükledim artık buna kayıtda olmaz heralde :) satsam kaça gider maksimum şuan kapalı zaten simler doldu...

8 ay kullanabiliyorsun her sene, 1 tane tr cihazı alacagima 2 tane yd cihazi alir aileme veririm her sene 4 ayda kullanmayi veririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende yd s24 ultra var one ui 8 de yükledim artık buna kayıtda olmaz heralde :) satsam kaça gider maksimum şuan kapalı zaten simler doldu...
Samsung kayıt fazla tuzlu ve s23 serisi üzerindeki cihazlarda kayıt yok (2 senedir serverleri kapalı) ikinci elde android uyguna gidiyor hele ki yd ise çok daha uyguna, bence satmak yerine 4 ay başka bir cihaz simli saat vs kullan veya ailendeki birine verebilirsin zaten her sene yenileniyor sadece 4 ay idare etmen gerekiyor

Samsung kayıt fazla tuzlu ve s23 serisi üzerindeki cihazlarda kayıt yok (2 senedir serverleri kapalı) ikinci elde android uyguna gidiyor hele ki yd ise çok daha uyguna, bence satmak yerine 4 ay başka bir cihaz simli saat vs kullan veya ailendeki birine verebilirsin zaten her sene yenileniyor sadece 4 ay idare etmen gerekiyor
S23 ultralar kayıt aktifmi hocam şuan peki, 2 telefon taşımak gerçekten yoruyor bazen :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,953
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri