Vivo x200 pro yd almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,187
Yd vivo x200 pro almayı düşünüyorum kamerası vs her şeyi cok hoşuma gitti ama server kaydı yapılamaması birazcık kafama takıldı ilerde 1-1.5 yıl içinde kayıt açılır mı hiç mi açılmaz birde Xiaomi 14 ultra da düşünüyorum yine yurt dışı ama onlardan server kayıt var ya fa yapılıyor sizce hangisi tercihi etmeliyim

Butce cikarsa 15 Ultra. Cikmazsa 14 Ultra. Vivo X200 Pro da iyidir ama selfie kamerasi iyi degil Xiaomiye kiyasla hocam.

s24 ultra içinde bu sene sonu açılacakmış galiba kayıtları telefoncu oyle diyordu

Butce cikarsa 15 Ultra. Cikmazsa 14 Ultra. Vivo X200 Pro da iyidir ama selfie kamerasi iyi degil Xiaomiye kiyasla hocam.
Selfie ile çok işim yok hocam arka kamerada ise xiaomi renkleri çok acıyor vivo bir tık daha konstrastlı çekiyor bilde yabancı youtube kanalların tüm karşılaştırmalarında vivo kazanınca portleri vs. Cok güzel çekince içime yatmıştı bütçe iste max 25-30k arası 15ultraya çıkamam maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s24 ultra içinde bu sene sonu açılacakmış galiba kayıtları telefoncu oyle diyordu
S24u acilcaksa o da düşünülebilir aslında

Son düzenleme:
Oyun oynuyorsan mediatek işlemci alma 14t pro kullanıyorum çok fazla ısınıyor

Selfie ile çık işim yok hocam arka kamerada ise xiaomi renkleri çok acıyor vivo bir tık daha konstrastlı çekiyor bilde yabancı youtube kanalların tüm karşılaştırmalarında vivi kazanınca portleri vs. Cok güz çekince içime yatmıştı bütçe iste max 25-30k arası 15ultraya çıkamam maalesef

S24u acilcaksa o da düşünülebilir aslında
Mrwhosetheboss ve MKBHD, Xiaomiyi daha cok begenmisti. vivo'da iyi bir alternatiftir.

Hocam aslında 2.6m puani var vivo x200 pronun dimendity 9400 var ve sanırım testlerde çok ısınmıyor da vivonun ekranı aklıma takılıyor 14 ultraya göre nasıldır vs.

Hocam birde siz hangi oyunları oynuyorsunuz ben öyle çok zorlicak pubg vs. Oynamıyorum esas hedefim kamera

Alınır mı alınmaz mı bir şey diyemem ama kayıt açılır diye düşünerek alacaksan alma. Xiaomi harici markaların kayıtları hep sıkıntılı.

Mrwhosetheboss ve MKBHD, Xiaomiyi daha cok begenmisti. vivo'da iyi bir alternatiftir.
Bana biraz pozlamayı ayarlayamiyor gibi geldi hocam yoksa benimde gönlüm xiaomide şuan ki telefonum redmi note 8 pro vivo hem belki birazda değişiklik olur diye istiyorum ama karasız kaldım 14 ultra pil olarak geride ama 2k ekran var ve cok daha fazla renk gösterebiliyor işlemci olarak yakınlar zaten benim için 2 telefonda çağ atlamak gibi olcak ama çok arada kaldım

Alınır mı alınmaz mı bir şey diyemem ama kayıt açılır diye düşünerek alacaksan alma. Xiaomi harici markaların kayıtları hep sıkıntılı.
Vivo da 4 ay çile çekerim yani :/ vivo biraz daha içime sinmisti aslında

Hocam aslında 2.6m puani var vivo x200 pronun dimendity 9400 var ve sanırım testlerde çok ısınmıyor da vivonun ekranı aklıma takılıyor 14 ultraya göre nasıldır vs.
ekran olarak 14u daha iyi çözünürlük sunuyor ama küçük ekranda bu çokta fark edilcek durum değil bence, dediğim gibi mediateki ben sevmedim ama 9400 de ısınmaya çözüm buldularsa alına bilir.

ekran olarak 14u daha iyi çözünürlük sunuyor ama küçük ekranda bu çokta fark edilcek durum değil bence, dediğim gibi mediateki ben sevmedim ama 9400 de ısınmaya çözüm buldularsa alına bilir.
Oyun cok sorun değil hocam ya benim redmi noye 8 pro dan fazla ısınmaz herhalde :)

Hocam bu videoda kamera olarak x200 proyu seçiyor

Honor magic 7 pro alın 53 küsüre. Takas kampanyası da çok faydalı. Kullanırsınız 3 4 yıl ki 7 yıl Android ve güvenlik güncellemesi alacak

Honor magic 7 pro alın 53 küsüre. Takas kampanyası da çok faydalı. Kullanırsınız 3 4 yıl ki 7 yıl Android ve güvenlik güncellemesi alacak
Hocam bütçem max 25-30k yurt dışı alacağım için bu tarz telefonlara bakıyorum

Geri