Neler Yeni

Viyana'dan Türkiye'ye HyperX Cloud II getirtebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Arkadaşlar benim yakın bir arkadaşım Viyana'da ikamet ediyor ve orada Danimarka Kronu ile maaş alıyor. Onların orada 1 tane HyperX Cloud II nin fiyatı 69 Danimarka Kronu ediyor.
Acaba oradan 1 tane alıp Türkiye'ye gönderse sıkıntı olur mu ? Gümrük vs ne bileyim ıvır zıvır. Ben hayatım boyunca hiç yurtdışından ürün ürün almadım. Arkadaş bir günlük yevmiyesi ile 2 tane HyperX Cloud II alabiliyor abi delireceğim. 1 tane isteyeceğim.

Screenshot_20220720-171007_Samsung Internet.jpg

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Olum viyananın ekonomisi bile bizden iyi..

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar benim yakın bir arkadalım Viyana'da ikamet ediyor ve orada Danimarka Kronu ile maaş alıyor. Onların orada 1 tane HyperX Cloud II nin fiyatı 69 Danimarka Kronu ediyor.
Acaba oradan 1 tane alıp Türkiye'ye gönderse sıkıntı olur mu ? Gümrük vs ne bileyim ıvır zıvır. Ben hayatım boyunca hiç yurtdışından ürün ürün almadım. Arkadaş bir günlük yevmiyesi ile 2 tane HyperX Cloud II alabiliyor abi delireceğim. 1 tane isteyeceğim.

Alıntıyı görüntüle
hiç bilmiyorum ne olur ama sıfır ürün vergi olabilir kutusuz getirirsen bence sorun olmaz

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar benim yakın bir arkadalım Viyana'da ikamet ediyor ve orada Danimarka Kronu ile maaş alıyor. Onların orada 1 tane HyperX Cloud II nin fiyatı 69 Danimarka Kronu ediyor.

Alıntıyı görüntüle
Kargo ile sıkıntı olabilir tam bilgim yok ama elden kutusundan çıkarıp size verirse sorunsuz kullanabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo ile sıkıntı olabilir tam bilgim yok ama elden kutusundan çıkarıp size verirse sorunsuz kullanabilirsiniz
Onu o zaman söyleyeyim bir şişme poşete çok sağlam paketlesin ve ayrıca. Gümrük benden ne kadar ister ? 😐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,070
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom