VİZE SINAVLARI ACİL

YUSUFİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
103
Vize haftasi başladı sınavda soru kağıdına adım dahil hiçbir şey yazmadım optik kağıda isaretleme yaptım bir sıkıntı çıkar mı

Vize haftasi başladı sınavda soru kağıdına adım dahil hiçbir şey yazmadım optik kağıda isaretleme yaptım bir sıkıntı çıkar mı
Üniversitede Optik kağıt mı vardı? o.O2
Bizde dümdüz beyaz kağıt :D
Optikte bilgilerin varsa birsey olmaz, genede hocana durumu belirt yardımcı olur.

Üniversitede Optik kağıt mı vardı? o.O2
Bizde dümdüz beyaz kağıt :D
Optikte bilgilerin varsa birsey olmaz, genede hocana durumu belirt yardımcı olur.
Bilgilerim imzam numaram her şey vardı sadece soruların olduğu testin üzerine işaretleme yapmadım

Bilgilerim imzam numaram her şey vardı sadece soruların olduğu testin üzerine işaretleme yapmadım
Birsey olmaz hocam o sınavları hoca okuyor sonucta optikliyse de genede hocanın onayından geçer sonuçta.

Derse giren hocaya bağlıdır. Üniversite de ki hocalar arasında dağlar kadar fark vardır. Kimisi hiç bir şeyi umursamaz kimisi de en küçük bir şeyi dahil çok büyük sorunmuş gibi gerginlik yaratır.

Bizde de optik sistemi var hocalar genelde optiğe bakıyor kağıda bakmıyor çok. Optiğe her şeyini kodladıysan problem olacağını sanmıyorum ama yine de hocaya göre değişir

Geri