Yardım Vizyon Bilgisayar Vizyonsuzluğu !

Eşdeğer ürün hiç yazma. Aynı ürün stoklarda olmadığı için, stokta olan bir üst ayıpsız versiyon ile değişimini iste

böyle yazdılar
Merhaba, tarafınıza gönderilen ürün distribütör den geldiği gibi tarafınıza gönderilmektedir, önceden satılmış gibi bir durum söz konusu değildir. Anakart ürünlerinde maalesef güvenlik etiketi bulunmamaktadır, kargolama yapan arkadaşlarımıza notunuz üzerine ek vida elimizde bulunmadığından olası bi eksik ürün(Vida, Montaj aynası, Kablo vs.) çıkmaması adına kapağı kaldırarak kontrol ettirilmiştir. Gördüğünüz lekeler bu sebepten oluşmuştur kusura bakmayın lütfen.

Bu tarz şeylere takılmamanız gerektiğini düşünüyorum açıkçası ama tercih sizlerin
Eğer takılıyorsanız da uzun vadede THH ile şansınızı deneyebilirsiniz ama adamlarda iade kabul ettiği için bilmiyoruım bir şey diyecelerini sanmıyorum

Merhaba vizyon bilgisayarın kendi sitesinden Asus tuf gaming b650m-e anakart satın aldım. Anakart bugün elime ulaştı. Kutuyu açarken video kaydı falanda aldım ne olur ne olmaz diye iyik de almışım. Kutu daha önce açılmış bir şekilde geldi. Ve anakartın üzerinde parmak izi lekesi vardı ve silsen bile geçmiyor. Benim tahminim termal macun gibi bir şey. Kendilerini aradım ve durumu belirttim. İade edebilirsiniz dendi. Ama ben iade istemediğimi değişim istediğimi belirttim. Onlarda şuanda ellerinde stok olmadığını söyledi. Hem kendi sitelerinde hemde hepsiburada da hala satış sayfaları açık. Bunuda onlara belirttim ve bir hata olduğunu söylediler. Bu konuşmanın üzerinde 20-30 dk falan geçti hala satış sayfaları açık. Ben ürünü indirimli bir şekilde 6799 tl ye satın aldım. Ürün şuan 7700 8000 tl arası ben bu ürünü geri versem bidaha bütcem olmadığı için satın alamayacağım. Ne yapmalıyım nasıl hakkımı alacağım bunlardan yardım eder misiniz ?

BABUS bu sergilenen falaln ürün olabilir kullanıma etkisi olmaz sonuçta sıfır ürün almışsın böyle bir şey olmaaması gerekir ama değişim vs almazlarsa moralini bozmana gerek yok kullan gitsin

Bu tarz şeylere takılmamanız gerektiğini düşünüyorum açıkçası ama tercih sizlerin
Eğer takılıyorsanız da uzun vadede THH ile şansınızı deneyebilirsiniz ama adamlarda iade kabul ettiği için bilmiyoruım bir şey diyecelerini sanmıyorum
sıfır bir anakart aldınız ve anakarıtn üzerinde termal macunlu şekilde parmak izi var ne düşünürdünüz ?

sıfır bir anakart aldınız ve anakarıtn üzerinde termal macunlu şekilde parmak izi var ne düşünürdünüz ?
Takardım çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakar hiç bir sıkıntı yoksa keyfime bakardım
Bunu da çok samimi şekilde söylüyorum distrübütöründen garantiliyse hele bir de ürün faturalıysa hiç kafaya takmam
Daha önce kutusu açılmış Endgame Gear XM2we mouse'unu aldım 2800TL kutusu açık göndermişler THH'e şikayet ettim iade hakkı geldi hemde 6 ay sonra iade edip tekrardan aynı fiyata sıfır alma şansım vardı ama iade etmedim çünkü üründe küsür yoktu kullanmaya devam ettim 6 ay boyunca da kullanıyordum bu arada

Takardım çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakar hiç bir sıkıntı yoksa keyfime bakardım
Bunu da çok samimi şekilde söylüyorum distrübütöründen garantiliyse hele bir de ürün faturalıysa hiç kafaya takmam
Daha önce kutusu açılmış Endgame Gear XM2we mouse'unu aldım 2800TL kutusu açık göndermişler THH'e şikayet ettim iade hakkı geldi hemde 6 ay sonra iade edip tekrardan aynı fiyata sıfır alma şansım vardı ama iade etmedim çünkü üründe küsür yoktu kullanmaya devam ettim 6 ay boyunca da kullanıyordum bu arada
ben şuanda test edemiyorum işte işlemcim daha gelmedi

ayrıca benim her zaman bu ürünleri alacak param olmuyor. Bir ürün aldığım zaman nerdeyse ömürlük düşünerek alıyorum. Bu yüzdende herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmak istemiyorum.

Bu süreçte bence benim gibi yapmak istiyorsanız videolu bir şekilde THH'e şikayet edin durumu işlemciniz geldiğinde de test edersiniz sıkıntı olacağını sanmıyorum anakart düzgün kutuda geldiyse nasıl bir sorun olabilir ki faturada sizin adınaysa dediğim gibi

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 17.41.51_6cbd4de5.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 17.41.51_6cbd4de5.webp
    138.7 KB · Hit: 19
  • WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 17.41.51_7d13aba3.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 17.41.51_7d13aba3.webp
    110 KB · Hit: 17
  • WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 17.41.51_587d8496.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 17.41.51_587d8496.webp
    209.2 KB · Hit: 17
  • WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 17.41.51_c068b647.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 17.41.51_c068b647.webp