Konuyu şimdi gördümkeşke biraz aha önce yazsaydın yazdım çünkü
Merhaba vizyon bilgisayarın kendi sitesinden Asus tuf gaming b650m-e anakart satın aldım. Anakart bugün elime ulaştı. Kutuyu açarken video kaydı falanda aldım ne olur ne olmaz diye iyik de almışım. Kutu daha önce açılmış bir şekilde geldi. Ve anakartın üzerinde parmak izi lekesi vardı ve silsen bile geçmiyor. Benim tahminim termal macun gibi bir şey. Kendilerini aradım ve durumu belirttim. İade edebilirsiniz dendi. Ama ben iade istemediğimi değişim istediğimi belirttim. Onlarda şuanda ellerinde stok olmadığını söyledi. Hem kendi sitelerinde hemde hepsiburada da hala satış sayfaları açık. Bunuda onlara belirttim ve bir hata olduğunu söylediler. Bu konuşmanın üzerinde 20-30 dk falan geçti hala satış sayfaları açık. Ben ürünü indirimli bir şekilde 6799 tl ye satın aldım. Ürün şuan 7700 8000 tl arası ben bu ürünü geri versem bidaha bütcem olmadığı için satın alamayacağım. Ne yapmalıyım nasıl hakkımı alacağım bunlardan yardım eder misiniz ?
![]()
mp4: WhatsApp Video 2025-09-08 saat 16.33.18_8edd52ad.mp4
Visit this link to play the video: WhatsApp Video 2025-09-08 saat 16.33.18_8edd52ad.mp4files.fm
sıfır bir anakart aldınız ve anakarıtn üzerinde termal macunlu şekilde parmak izi var ne düşünürdünüz ?Bu tarz şeylere takılmamanız gerektiğini düşünüyorum açıkçası ama tercih sizlerin
Eğer takılıyorsanız da uzun vadede THH ile şansınızı deneyebilirsiniz ama adamlarda iade kabul ettiği için bilmiyoruım bir şey diyecelerini sanmıyorum
Takardım çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakar hiç bir sıkıntı yoksa keyfime bakardımsıfır bir anakart aldınız ve anakarıtn üzerinde termal macunlu şekilde parmak izi var ne düşünürdünüz ?
ben şuanda test edemiyorum işte işlemcim daha gelmediTakardım çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakar hiç bir sıkıntı yoksa keyfime bakardım
Bunu da çok samimi şekilde söylüyorum distrübütöründen garantiliyse hele bir de ürün faturalıysa hiç kafaya takmam
Daha önce kutusu açılmış Endgame Gear XM2we mouse'unu aldım 2800TL kutusu açık göndermişler THH'e şikayet ettim iade hakkı geldi hemde 6 ay sonra iade edip tekrardan aynı fiyata sıfır alma şansım vardı ama iade etmedim çünkü üründe küsür yoktu kullanmaya devam ettim 6 ay boyunca da kullanıyordum bu arada
İşlemci pinlerinin olduğu yeri fotoğraf çeker misin orayı merak ettimben şuanda test edemiyorum işte işlemcim daha gelmedi
ayrıca benim her zaman bu ürünleri alacak param olmuyor. Bir ürün aldığım zaman nerdeyse ömürlük düşünerek alıyorum. Bu yüzdende herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmak istemiyorum.ben şuanda test edemiyorum işte işlemcim daha gelmedi
Bu süreçte bence benim gibi yapmak istiyorsanız videolu bir şekilde THH'e şikayet edin durumu işlemciniz geldiğinde de test edersiniz sıkıntı olacağını sanmıyorum anakart düzgün kutuda geldiyse nasıl bir sorun olabilir ki faturada sizin adınaysa dediğim gibiben şuanda test edemiyorum işte işlemcim daha gelmedi
atarım tabi dikkatli bakarsan sadece 1 noktada birşeyler gözüküyorİşlemci pinlerinin olduğu yeri fotoğraf çeker misin orayı merak ettim