VODAFONE -0 ÇEKİYOR?

BGSGP

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
556
Oe Telekom'dan Vodafone'a evde 0,60 gibi internet hızı vermesi sebebi dolayısıyla tahhüdüm biter bitmez geçtim. Ekte de eklediğim gibi, saat 18:15 civarında telefonumu yeniden başlattığımda SIM kullanımına açılması gerekiyordu.

Sadece telefonu yeniden başlatmakla sınırlı kalmadım, SIM kartı çıkarıp geri taktım, yuvasını değiştirdim (telefonun iki SIM yuvası var.) ama hiçbir şekilde hattın çekmesini sağlayamadım.

7000'e "S" yazarak Vodafone hesap şifremi almaya çalışıyorum, hiç çekmediğinden dolayı mesajı gönderemiyorum.

Yarına tekrardan aynı şubeye uğrayacağım. Ama ondan önce size sormak istiyorum. Normal şartlar altında bu SIM, şu ana kadar çalışmaya başlamış olması mı gerekiyordu, yoksa benim bazı ayarlamalar mı yapmam gerekiyor?

Siz ilk defa SIM aldığınızda, ve ya operatör değiştirdiğinizde de böyle miydi, yoksa normal bir şekilde kullanabiliyor muydunuz?

Yarına kadar bekleyemememin sebebini de izah edeyim. Bizim ev biraz lanetli internet konusunda. Annem Turkcell'li, babam Oe Telekom'lu. (Ben de öyleydim.) Aynı evde, aynı odada Turkcell 5mbps, Oe Telekom 0,60 gibi sonuçlar veriyor, ama evde Vodafone kullanan yoktu.

Şuanki yaşadığım olay, benim 1 yıl boyunca para ödeyip hizmet almayacağım anlamına mı geliyor? Bu taahhüdü bu sebepten iptal edebilir miyim çok geçmeden?

Son düzenleme:
Kürt Telekom'dan Vodafone'a evde 0,60 gibi internet hızı vermesi sebebi dolayısıyla tahhüdüm biter bitmez geçtim. Ekte de eklediğim gibi, saat 18:15 civarında telefonumu yeniden başlattığımda SIM kullanımına açılması gerekiyordu.

Sadece telefonu yeniden başlatmakla sınırlı kalmadım, SIM kartı çıkarıp geri taktım, yuvasını değiştirdim (telefonun iki SIM yuvası var.) ama hiçbir şekilde hattın çekmesini sağlayamadım.

7000'e "S" yazarak Vodafone hesap şifremi almaya çalışıyorum, hiç çekmediğinden dolayı mesajı gönderemiyorum.

Yarına tekrardan aynı şubeye uğrayacağım. Ama ondan önce size sormak istiyorum. Normal şartlar altında bu SIM, şu ana kadar çalışmaya başlamış olması mı gerekiyordu, yoksa benim bazı ayarlamalar mı yapmam gerekiyor?

Siz ilk defa SIM aldığınızda, ve ya operatör değiştirdiğinizde de böyle miydi, yoksa normal bir şekilde kullanabiliyor muydunuz?

Yarına kadar bekleyemememin sebebini de izah edeyim. Bizim ev biraz lanetli internet konusunda. Annem Turkcell'li, babam Kürt Telekom'lu. (Ben de öyleydim.) Aynı evde, aynı odada Turkcell 5mbps, Kürt Telekom 0,60 gibi sonuçlar veriyor, ama evde Vodafone kullanan yoktu.

Şuanki yaşadığım olay, benim 1 yıl boyunca para ödeyip hizmet almayacağım anlamına mı geliyor? Bu taahhüdü bu sebepten iptal edebilir miyim çok geçmeden?
Eski sim SMS ile gelen geçiş saatinde kapandı ama yenisi açılmadıysa bir hata olabilir şubeye gidin bir çözüm bulurlar diye tahmin ediyorum. Herhangi bir ayar gerekmiyor.

Hat açıldı ama evde çekmiyor diye korkuyorsanız binadan dışarı çıkıp deneyin.

Hücre evinde mi yaşıyorsunuz 5mbps ne köy gibi yerde 280mbps yazıyor benim turkcell.

Kürt Telekom'dan Vodafone'a evde 0,60 gibi internet hızı vermesi sebebi dolayısıyla tahhüdüm biter bitmez geçtim. Ekte de eklediğim gibi, saat 18:15 civarında telefonumu yeniden başlattığımda SIM kullanımına açılması gerekiyordu.

Yarına kadar bekleyemememin sebebini de izah edeyim. Bizim ev biraz lanetli internet konusunda. Annem Turkcell'li, babam Kürt Telekom'lu. (Ben de öyleydim.) Aynı evde, aynı odada Turkcell 5mbps, Kürt Telekom 0,60 gibi sonuçlar veriyor, ama evde Vodafone kullanan yoktu.

Kürt Telekom demezsen sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hücre evinde mi yaşıyorsunuz 5mbps ne köy gibi yerde 280mbps yazıyor benim turkcell.
Türk telekoma inadına Kürt Telekom diyen birine cevap vermeniz üzdü beni

Eski sim SMS ile gelen geçiş saatinde kapandı ama yenisi açılmadıysa bir hata olabilir şubeye gidin bir çözüm bulurlar diye tahmin ediyorum. Herhangi bir ayar gerekmiyor.

Hat açıldı ama evde çekmiyor diye korkuyorsanız binadan dışarı çıkıp deneyin.
Sokağı falan dolaşmıştım da, hiç düzelmedi. Umarım şubede düzelir.
Sormayın hocam ya, arkadaşım Bolu'da dağın tepesinde benden daha iyi internet alıyor. Kocaeli'deyim bir de. Köylük bir yer de değil.
Kürt Telekom demezsen sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk telekoma inadına Kürt Telekom diyen birine cevap vermeniz üzdü beni
Oe Telekom dese umrumda olmaz ama Türk yerine Kürt demesi sinirimi bir hayli bozdu
Hocam siz nasıl anladınız tam anlayamadım, ama ben Türk Telekom'un Türk'lere hizmet vermemesi anlamında kullanmıştım.

Sizi kıracağıma kafamı kırayım hocam, dediğim tabiri Oe Telekom olarak değiştirdim, kusuruma bakmayın lütfen :D
Rage atak geçiriyor cinnete yakın sim çekmiyor diye, görmezden gelmek gerek.
:D doğrudur valla hocam. Kusuruma bakmayın lütfen.

Ama firma adam akıllı bi firma değil yani, benim üzerimde birkaç -ufafık- -mininacık- travmalar bırakmış olabilir bu firma. Bunu da kabullenmek lazım.

Tam sorunuzu anlayamadım ama hat değişikliğinde size bir sms gelmesi lazım vodafone dan şu gün şu saatte sim kartınızı takabilirsiniz şeklinde ondan sonra çalışır

Tam sorunuzu anlayamadım ama hat değişikliğinde size bir sms gelmesi lazım vodafone dan şu gün şu saatte sim kartınızı takabilirsiniz şeklinde ondan sonra çalışır
Yanlışlıkla ek kısmına eklediğim fotoğrafı silmişim hocam kusura bakmayın tekrar buraya ekleyeyim:
Screenshot_2025-07-08-21-00-21-453_com.google.android.apps.messaging-edit.webp

Bu tarz mesaj geldi bugün. Belirtilen tarih geçmesine rağmen hattım hala kullanıma açılmadı.

Yanlışlıkla ek kısmına eklediğim fotoğrafı silmişim hocam kusura bakmayın tekrar buraya ekleyeyim:
Alıntıyı görüntüle
Bu tarz mesaj geldi bugün. Belirtilen tarih geçmesine rağmen hattım hala kullanıma açılmadı.
tarih bugün geldi hocam yeni sim kartı takıp restart yapınca gelmesi gerekmekte

tarih bugün geldi hocam yeni sim kartı takıp restart yapınca gelmesi gerekmekte
Çıkar tak yapmayı denedim, ama halen bir şey değişmedi. Yarın şubeye gideceğim.

Sanırım ev ile alakası yok, bugün dışarıyı bayağı bi gezdim, 1 diş bile çektiğini rastlamadım.

Geri