Vodafone 1000dk 250sms 20gb (faturalı ) 132TL

1000 dk 132 tl bedava gibi fiyat

İsterse 1 lira olsun tavsiye etmiyorum hiç bir yerde çekmiyor
Aynen öyle hocam ben 20 gb TT 200 lira ödüyorum Vodafone beleş verse para almasa yine geçmem hiçbir yerde çekmiyor en lazım olduğu zaman internet yok ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dün turkcellin çekmediği yerde çekiyordu.
3mbit speedtestti ama hiç yoktan iyidir. en azından ulaşılabilirdi
Genele vuracaksın hocam onun çekmediği yerde o çekti bunun çekmediği yerde bu çekti olmaz yani.
Turkcell ile Vodafone aynı cümlede bile kullanılamaz ikisinide uzun süre tecrübeledim.

Aynen öyle hocam ben 20 gb TT 200 lira ödüyorum Vodafone beleş verse para almasa yine geçmem hiçbir yerde çekmiyor en lazım olduğu zaman internet yok ortada

Genele vuracaksın hocam onun çekmediği yerde o çekti bunun çekmediği yerde bu çekti olmaz yani.
Turkcell ile Vodafone aynı cümlede bile kullanılamaz ikisinide uzun süre tecrübeledim.
lokasyona göre değişir hocam ben vodafonede daha ikinci günüm şuana kadar sıkıntı çekmedim. iki günde bir şey demek için erken sadece kısa zamandaki deneyimimi aktardım

ha bu arada çekmeme işi (yada daha az çekmesi) belki telefondan bile olabilir bende s25 var arkadaşta iphone vardı ikimiz de telekomdaydık benimki çok az çekerken onunki hiç çekmiyordu

Geri