dün turkcellin çekmediği yerde çekiyordu.İsterse 1 lira olsun tavsiye etmiyorum hiç bir yerde çekmiyor
Aynen öyle hocam ben 20 gb TT 200 lira ödüyorum Vodafone beleş verse para almasa yine geçmem hiçbir yerde çekmiyor en lazım olduğu zaman internet yok ortadaİsterse 1 lira olsun tavsiye etmiyorum hiç bir yerde çekmiyor
Genele vuracaksın hocam onun çekmediği yerde o çekti bunun çekmediği yerde bu çekti olmaz yani.dün turkcellin çekmediği yerde çekiyordu.
3mbit speedtestti ama hiç yoktan iyidir. en azından ulaşılabilirdi
lokasyona göre değişir hocam ben vodafonede daha ikinci günüm şuana kadar sıkıntı çekmedim. iki günde bir şey demek için erken sadece kısa zamandaki deneyimimi aktardımAynen öyle hocam ben 20 gb TT 200 lira ödüyorum Vodafone beleş verse para almasa yine geçmem hiçbir yerde çekmiyor en lazım olduğu zaman internet yok ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genele vuracaksın hocam onun çekmediği yerde o çekti bunun çekmediği yerde bu çekti olmaz yani.
Turkcell ile Vodafone aynı cümlede bile kullanılamaz ikisinide uzun süre tecrübeledim.
Vodafone tarlada bile çekiyorVodafon çekmiyor diyorlar yoksa geçiş yapım mi
ha bu arada çekmeme işi (yada daha az çekmesi) belki telefondan bile olabilir bende s25 var arkadaşta iphone vardı ikimiz de telekomdaydık benimki çok az çekerken onunki hiç çekmiyorduAynen öyle hocam ben 20 gb TT 200 lira ödüyorum Vodafone beleş verse para almasa yine geçmem hiçbir yerde çekmiyor en lazım olduğu zaman internet yok ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genele vuracaksın hocam onun çekmediği yerde o çekti bunun çekmediği yerde bu çekti olmaz yani.
Turkcell ile Vodafone aynı cümlede bile kullanılamaz ikisinide uzun süre tecrübeledim.
Olabilir hocamha bu arada çekmeme işi (yada daha az çekmesi) belki telefondan bile olabilir bende s25 var arkadaşta iphone vardı ikimiz de telekomdaydık benimki çok az çekerken onunki hiç çekmiyordu
nasıl bir promosyon hocamBen de bu 20GB pakete geçtim ama Happy kısmında bazı promosyonlar görünmüyor. Normal mi ?
1 hafta sonra geliyor o kısımBen de bu 20GB pakete geçtim ama Happy kısmında bazı promosyonlar görünmüyor. Normal mi ?