Vodafone ev interneti

aliozkanca

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Arkadaşlar Vodafone ev interneti bağlatıcağım hızı 50 mb.Kullanan arkadaşlar varsa sorun yaşıyorlar mı yoksa sıkıntısız mı yardımcı olabilir misiniz? İstanbul ataşehirde evim

Arkadaşlar Vodafone ev interneti bağlatıcağım hızı 50 mb.Kullanan arkadaşlar varsa sorun yaşıyorlar mı yoksa sıkıntısız mı yardımcı olabilir misiniz? İstanbul ataşehirde evim

Ankara'da kullanıyorum 100 mbps kullanıyorum ve 100 mbps veriyor. Geçtiğimiz yıl hız düşmesiyle ilgili bir problem yaşadım fakat kısa sürede çözüldü uzun zamandır sıkıntısız kullanıyorum.

35 mb var bende de bi sorun görmedim henüz, zaten herşeyi ttnet in birebir.

Ankara'da kullanıyorum 100 mbps kullanıyorum ve 100 mbps veriyor. Geçtiğimiz yıl hız düşmesiyle ilgili bir problem yaşadım fakat kısa sürede çözüldü uzun zamandır sıkıntısız kullanıyorum.
Ping durumu nasıl oyunlarda

Ali kardeşim çok iyi yapmışsın tam da istediğim konuydu bende 50 mbps bağlatmayı düşünüyorum csgo valorant lol gibi online oyunlarda ping ne alıyorsunuz kullananlar yazabilir mi mevcutta turknet kullanıyorum
50 ms csde
5-10 ms valo lol

Yapma knk ben 700 TL ye taahhütümü bozdurdum ve türknete geçtim, vodafone kullanırken internetim git gel yapıyordu geceleri, ve aradığımda da onlardan kaynaklanan bir sorun olduğunu ve sabah saatlerinde düzeleceğini söyleyip söyleyip duruyorlardı.

Yapma knk ben 700 TL ye taahhütümü bozdurdum ve türknete geçtim, vodafone kullanırken internetim git gel yapıyordu geceleri, ve aradığımda da onlardan kaynaklanan bir sorun olduğunu ve sabah saatlerinde düzeleceğini söyleyip söyleyip duruyorlardı.
Böyle yorum bi arkadaşımdan aldım fakat yaşadığı yerlerde alakalı sanırım ya bilemedim

Verdikleri huawei modem baya sıkıntılı.Yeni router aldım sorun kalmadı.Ankarada 100/8 fiber paketim var.Hız kaybı yaşamıyorum.Valorant 28 ping falan alıyorum.

Vodafone net 50/4 ile anlaştım
Pandemi nedeniyle arttirdilar o gunden beri 55/8 alıyorum kopma gibi bi sıkıntı olmadı ama sana tavsiyem kendi modeminj al onların kurduğu modem dandik 2.4ghz
Pingde sorun yok ethernet ile daha iyi performans alırsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ali kardeşim çok iyi yapmışsın tam da istediğim konuydu bende 50 mbps bağlatmayı düşünüyorum csgo valorant lol gibi online oyunlarda ping ne alıyorsunuz kullananlar yazabilir mi mevcutta turknet kullanıyorum
50 ms csde
5-10 ms valo lol
.

Vodafone net 50/4 ile anlaştım
Pandemi nedeniyle arttirdilar o gunden beri 55/8 alıyorum kopma gibi bi sıkıntı olmadı ama sana tavsiyem kendi modeminj al onların kurduğu modem dandik 2.4ghz
Pingde sorun yok ethernet ile daha iyi performans alırsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
sizede 5 g modem vericeklerini söylediler mi?

Dostum yanıtın için teşekkür ederim müşteri hizmetleri 5 ghz modem verileceğini söyledi aksi taktirde kurulum yaptırmayacağım.
5ghz modem veriyorlar zaten ama leş gibi sürekli kopma yaşanıyor.vodafone fiber kullanacaksan router alman şart.yoksa tat vermez verdikleri modem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,657
Üyeler
187,716
Son üye
Nocturnal
Geri