Neler Yeni

Vodafone FreeZone mu Turkcell GNÇ mi?

EsdeathSama

80+ Bronze
Çok uzun yıllardır babamın adına olan turkcell hattımı kullanıyorum, hem hattı üstüme almak hem de faturalıya çevirip faturama yansıt özelliğiyle alışveriş yapmak için yeni hat alacağım.

Çekim kalitesi falan çok takmıyorum zaten telefondan çok internet veya dakika kullandığım yok. Merkezi bir yerde oturuyorum. Bol gb vermesi gibi şeyler önemli değil. Tek kriterim vodafone pay veya paycell'in kendi kullanıcılarına özel nasıl avantajlar sunduğu hakkında.

Sizce hangisinin avantajları daha iyidir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Freeezone net hem ucuz hem bol bol.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok uzun yıllardır babamın adına olan turkcell hattımı kullanıyorum, hem hattı üstüme almak hem de faturalıya çevirip faturama yansıt özelliğiyle alışveriş yapmak için yeni hat alacağım.

Çekim kalitesi falan çok takmıyorum zaten telefondan çok internet veya dakika kullandığım yok. Merkezi bir yerde oturuyorum. Bol gb vermesi gibi şeyler önemli değil. Tek kriterim vodafone pay veya paycell'in kendi kullanıcılarına özel nasıl avantajlar sunduğu hakkında.

Sizce hangisinin avantajları daha iyidir?
Dünyadaki tek telekomünikasyon şirketi Vodafone olsun, dumanla haberleşirim yine de geçmem.

MamiKK

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,773
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Oturduğunuz gittiğiniz yerlerde çekiyorsa vodafone daha ekonomik

EsdeathSama

80+ Bronze
evet kullanıyorum
Yeni hat başvurusu sırasında e-sim isteyebilir miyim yoksa illa fiziksel sim kart kargosunu mu beklemem gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dünyadaki tek telekomünikasyon şirketi Vodafone olsun, dumanla haberleşirim yine de geçmem.
Haberleşme ile ilgili derdim yok, WhatsApp'ı açabilecek kadar internet çeksin yeter. Dediğim gibi internet, dakika veya sms paketleriyle ilgilenmiyorum

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni hat başvurusu sırasında e-sim isteyebilir miyim yoksa illa fiziksel sim kart kargosunu mu beklemem gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haberleşme ile ilgili derdim yok, WhatsApp'ı açabilecek kadar internet çeksin yeter. Dediğim gibi internet, dakika veya sms paketleriyle ilgilenmiyorum
Sadece haberleşme ve internet değil sorun. Bayileriyle ilgili yaşadığın sıkıntının faturasını sana keserler. Seni haklı bulsalar bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Top Bottom