Neler Yeni

VODAFONE numara taşıma inanılmaz fiyatlar

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Efe
Merhaba arkadaşlar.. Konusu açıldıysa ilk önce görmedim kusura bakılmasın fakat aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere;
1700900904010.png

**** güzel indirimler var.. Sadece yeni hat alımı veya başka operatörden geçiş olarak anladım.. Hiçbir tavsiye içermez forumdaşlarım faydalansın diye atıyorum belki işinize yarar YTD

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
Gerçekten harika fiyatlar. Geçişte bu fiyatlar oluyorsa direk geçeceğim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,020
İsim
.
Merhaba arkadaşlar.. Konusu açıldıysa ilk önce görmedim kusura bakılmasın fakat aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere;
Alıntıyı görüntüle

**** güzel indirimler var.. Sadece yeni hat alımı veya başka operatörden geçiş olarak anladım.. Hiçbir tavsiye içermez forumdaşlarım faydalansın diye atıyorum belki işinize yarar YTD
Gerçekten harika fiyatlar. Geçişte bu fiyatlar oluyorsa direk geçeceğim.
195 e turkcell 40gb geçtim çekmiyor bu 20 gb az kullanın turkcell olsun o kadar söylüuorum

A_TURAN_A

80+ Bronze
Turktelekomun ki devam ederken geçilmez bence , ama teşekkürler bilgilendirme için

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
enes hünkar
fiyatlar iyimiş 4 senedir vodafone kullanan biri olarak geçen hafta turkcell in kampanyası ile geçiş yaptım dünya varmış. istanbulun ortasında 4 mb hız veriyordu :kekw:

Alıntıyı görüntüle

Eyw akrabamin sözleşmesi bitiyordu attım daha önce buna benzer kampanya vardı sanki zam yapmışlar biraz ama gene iyi fiyat

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
oluyor biz 32 GB 168'e geçtik şu anda bulunduğumuz bölgede sorunsuz tam kapasite çekiyor.. Bölgenizde çekiyorsa değerlendirilebilir
Şöyle bir sıkıntı var hocam benim TT'de daha 230 gün taahhüt gösteriyor. Şuan vodafone'a online hat taşıma yapsam ne olur acaba ? Cayma bedeli vs öder miyim ne olur bilmiyorum.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Efe
Şöyle bir sıkıntı var hocam benim TT'de daha 230 gün taahhüt gösteriyor. Şuan vodafone'a online hat taşıma yapsam ne olur acaba ? Cayma bedeli vs öder miyim ne olur bilmiyorum.
hocam sözleşmede cayma bedeli var size uymaz muhtemelen çünkü cayma bedelleri de yüksek diye biliyorum

Top Bottom