VODAFONE numara taşıma inanılmaz fiyatlar

ihaveful79

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
691
Merhaba arkadaşlar.. Konusu açıldıysa ilk önce görmedim kusura bakılmasın fakat aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere;
1700900904010.png

**** güzel indirimler var.. Sadece yeni hat alımı veya başka operatörden geçiş olarak anladım.. Hiçbir tavsiye içermez forumdaşlarım faydalansın diye atıyorum belki işinize yarar YTD

Gerçekten harika fiyatlar. Geçişte bu fiyatlar oluyorsa direk geçeceğim.

Merhaba arkadaşlar.. Konusu açıldıysa ilk önce görmedim kusura bakılmasın fakat aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere;
Alıntıyı görüntüle

**** güzel indirimler var.. Sadece yeni hat alımı veya başka operatörden geçiş olarak anladım.. Hiçbir tavsiye içermez forumdaşlarım faydalansın diye atıyorum belki işinize yarar YTD
Gerçekten harika fiyatlar. Geçişte bu fiyatlar oluyorsa direk geçeceğim.
195 e turkcell 40gb geçtim çekmiyor bu 20 gb az kullanın turkcell olsun o kadar söylüuorum

Turktelekomun ki devam ederken geçilmez bence , ama teşekkürler bilgilendirme için

fiyatlar iyimiş 4 senedir vodafone kullanan biri olarak geçen hafta turkcell in kampanyası ile geçiş yaptım dünya varmış. istanbulun ortasında 4 mb hız veriyordu :kekw:

Alıntıyı görüntüle

Eyw akrabamin sözleşmesi bitiyordu attım daha önce buna benzer kampanya vardı sanki zam yapmışlar biraz ama gene iyi fiyat

oluyor biz 32 GB 168'e geçtik şu anda bulunduğumuz bölgede sorunsuz tam kapasite çekiyor.. Bölgenizde çekiyorsa değerlendirilebilir
Şöyle bir sıkıntı var hocam benim TT'de daha 230 gün taahhüt gösteriyor. Şuan vodafone'a online hat taşıma yapsam ne olur acaba ? Cayma bedeli vs öder miyim ne olur bilmiyorum.

Şöyle bir sıkıntı var hocam benim TT'de daha 230 gün taahhüt gösteriyor. Şuan vodafone'a online hat taşıma yapsam ne olur acaba ? Cayma bedeli vs öder miyim ne olur bilmiyorum.
hocam sözleşmede cayma bedeli var size uymaz muhtemelen çünkü cayma bedelleri de yüksek diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri