Vulgar
80+
- Reaksiyon skoru
- 123
Ben de öyleyim fakat kullandığım hattın kullanıcısı olarak kardeşimi tanımladım,bu şekilde kampanyalardan yararlanabiliyorum.26 yaş üstüyüm buna katılmanın yolu var mı ?
Ben de öyleyim fakat kullandığım hattın kullanıcısı olarak kardeşimi tanımladım,bu şekilde kampanyalardan yararlanabiliyorum.26 yaş üstüyüm buna katılmanın yolu var mı ?
Bir kere yapabildim sadece önceki kampanyada tekrar denedim ve olmadı.Hepsiburada cüzdanına yükleyince veriyor mu peki cashback?
Bakiyeyi hepsipaya attınız ve cashback vermedi öyle mi?Bir kere yapabildim sadece önceki kampanyada tekrar denedim ve olmadı.
bu ilk verdikleri 500tl olayında da oldu ben de ertesi gün yatmıştı 500 banada 1000e 100 verdi1150 TL'ye 150 tl cashback gelmesi normal mi uygulamada %50 yaziyor
Yani sonradan tamamlıyorlar mı hocambu ilk verdikleri 500tl olayında da oldu ben de ertesi gün yatmıştı 500 banada 1000e 100 verdi
Hayır ilk yaptigimda verdi ancak ikinci deneyisimde kartı kabul etmediBakiyeyi hepsipaya attınız ve cashback vermedi öyle mi?
hepsiburada da satıcı hepsiburada olmak zorunda mıVodafone Pay Freezonelular için 19-23 Mayıs arasında
-Biletinial
-Hop
-Tıklagelsin
-Perdigital
-Gamepass
-DeFacto
-Migros Yemek
-Hepsiburada
Harcamalarında %50(Max 500TL) Cashback var. Her biri için bir defa hak var.
Detaylara uygulamadan bakabilirsiniz
Hayırhepsiburada da satıcı hepsiburada olmak zorunda mı
reis bana da 150 tl geldi 500 geldi mi sendr1150 TL'ye 150 tl cashback gelmesi normal mi uygulamada %50 yaziyor
Yok knk daha bir şey gelmedireis bana da 150 tl geldi 500 geldi mi sendr
hepsiburada dan 1000tl bişey alsam 500tl mi iade ediyor kampanyalar kısmında bulamadım bu uygulamanın yabancısıyımdaHayır